Η παραίτηση του Νίκου Κοτζιά από το Υπουργείο Εξωτερικών και η ανάληψη του από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα είναι από τα βασικά θέματα στις πρώτες σελίδες των σημερινών κυπριακών εφημερίδων.
Η παραίτηση του Νίκου Κοτζιά από το Υπουργείο Εξωτερικών και η ανάληψη του από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα είναι από τα βασικά θέματα στις πρώτες σελίδες των σημερινών κυπριακών εφημερίδων.
Οι σχετικοί τίτλοι:
– «Αλήθεια»: «Θα μας επηρεάσει;» η αποχώρηση του Νίκου Κοτζιά από το ελληνικό ΥΠΕΞ την πιο κρίσιμη ώρα του Κυπριακού. Η εφημερίδα σημειώνει ότι ο κ. Κοτζιάς αιφνιδίασε με την παραίτησή του μετά από τον ενδοκυβερνητικό «καβγά» με τον Π. Καμμένο και ότι ο πρωθυπουργός Τσίπρας αιφνιδίασε «δύο φορές» αποδεχόμενος την παραίτηση και αναλαμβάνοντας ο ίδιος το ελληνικό ΥΠΕΞ.
-«Πολίτης»: «Πήρε το καπέλο του κι έφυγε!!! – Ενοχλημένος από τις ίσες αποστάσεις που τήρησε ο Τσίπρας».
– «Φιλελεύθερος» «Κρίση – σοκ στην Αθήνα – Η Συμφωνία των Πρεσπών έφαγε τον Κοτζιά».
-«Χαραυγή»: «Δεκτή η παραίτηση Κοτζιά – Πρέσπες και Κυπριακό υπό την διαχείριση Τσίπρα».
Το ΡΙΚ στο δελτίο ειδήσεων είχε τίτλο: «Η παραίτηση Κοτζιά προκάλεσε πολιτικό σεισμό».
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας