Παρά την ηχηρή απουσία του Ράσελ Ουέστμπρουκ οι Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ εμφανίστηκαν ανταγωνιστικοί απέναντι στους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς. Οι πρωταθλητές πάντως -έστω και μετά δυσκολίας- εκκίνησαν νικηφόρα τη νέα σεζόν στο NBA με τον Στεφ Κάρι να ξεδιπλώνει στο παρκέ τις ηγετικές αρετές του (108-100).
Στο πρώτο ημίχρονο οι πρωταθλητές είχαν σταθερά ένα προβάδισμα 8-10 πόντων με την ανάπαυλα να τους βρίσκει μπροστά στο σκορ με 57-47. Στο δεύτερο ημίχρονο οι Θάντερ έδειξαν τα δόντια τους, πλησίασαν στο σκορ και μάλιστα στο 1:57 πριν το τέλος μείωσαν στο καλάθι (99-97) ωστόσο εκεί μίλησε η κλάση του Κάρι που με ένα γκολ-φάουλ έγειρε την πλάστιγγα υπέρ της ομάδας του. Η λήξη του παιχνιδιού βρήκε τους Γουόριορς να παίρνουν την πρώτη νίκη της χρονιάς (108-100) στην πρεμιέρα του NBA.
Κορυφαίος για τους νικητές, ποιος άλλος; Φυσικά ο Κάρι με 32 πόντους, 6/11 δίποντα, 5/9 τρίποντα, 5/5 βολές, 9 ασίστ και 8 ριμπάουντ! 27 πόντους για την ομάδα του Όκλαντ είχε ο Ντουράντ.
Όσο για τους Θάντερ πάλεψε ο Πολ Τζορτζ που είχε 27 πόντους ενώ double double με 17 πόντους και 11 ριμπάουντ σημείωσε ο Στίβεν Άνταμς.
Τη Δευτέρα 20 Ιουλίου ο σαξοφωνίστας και πολυοργανίστας Isaiah Collier έρχεται στο ΣΤΟΑ Culture για να παρουσιάσει το project του «Collier plays Coltrane»
Στην παράσταση πρωταγωνιστούν οι Μαρία Ναυπλιώτου, Δημήτρης Καταλειφός, Αναστάσης Ροϊλός και Σταύρος Σβήγκος, πλαισιωμένοι από έναν δυναμικό 17μελή Χορό.