Αδιάφορο για τον Αδωνι να τον παρακολουθεί το Κράτος με το Predator, αλλά όχι και να τον βιντεοσκοπούν στη Βουλή όταν τρώει κρακεράκια. Ε, ναι αυτό σηκώνει καταγγελία για παραβίαση προσωπικών δεδομένων!
Έναν πρωτότυπο διάλογο μέσω τον social media είχαν ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, Όγκνιεν Βράνιες και ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Γιώργος Σαββίδης.
Συγκεκριμένα, ο Βόσνιος αμυντικός μετά το «τρολάρισμα» του στη σελίδα του Ολυμπιακού, σχολίασε και μια εικόνα που ανέβασε στο instagram ο επιθετικός του ΠΑΟΚ, Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς.
Είναι γνωστό πως αν και οι δύο ποδοσφαιριστές υπήρξαν αντίπαλοι εντός γηπέδων, εκτός αγωνιστικού χώρου διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις.
Έτσι σε μια ανάρτηση του επιθετικού του ΠΑΟΚ σχετικά με την κλήση του στην αποστολή της εθνική Σερβίας, ο Βράνιες πειράζοντας τον καλό του φίλο σχολίασε: «Παίξτε και κερδίστε με υπερηφάνεια και γυρίστε πίσω».
Προς «υπεράσπιση» του Πρίγιοβιτς ήρθε ο Γιώργος Σαββίδης υποσχόμενος μάλιστα… τατουάζ από τον Γιώργο Μαυρίδη, ο οποίος έχει γίνει γνωστός για τα τατουάζ του στους παίκτες του ΠΑΟΚ: «Αδερφέ, είσαι στη σελίδα του Πρίγιοβιτς περισσότερες φορές και από εμένα. Βλέπω ότι αρχίζεις να μας συμπαθείς. Έλα στον ΠΑΟΚ. Το τατουάζ σου δεν θα είναι πρόβλημα για εμάς, έχουμε τον… μάστερ Γιώργο Μαυρίδη σε αυτά», με τον 29χρονο αμυντικό να απαντά: «(σ.σ. γελάει)Δεν με χρειάζεστε. Έχετε το Χατσερίντι που είναι δέκα φορές καλύτερος από μένα. Όλα καλά;».
Ο Γ. Σαββίδης δίνοντας συνέχει στην κουβέντα σχολίασε: «Αυτός είναι…άρμα. Εσύ είσαι διαφορετικός.Όσο είμαστε πρώτοι όλα είναι καλά. Ελπίζω με τη βοήθεια του Θεού να παραμείνουμε πρώτοι μέχρι το τέλος. Μας λείπεις από το ελληνικό πρωτάθλημα, είναι βαρετό… », με τον Βράνιες να απαντάει ξανά: «Παίζω σε κάθε παιχνίδι, τώρα πήρα μια κόκκινη κάρτα. Ξέρω πως χωρίς εμένα το ελληνικό πρωτάθλημα είναι βαρετό».
«Δεν είναι Ελλάδα εκεί, καλή τύχη σε σένα» σχολίασε ο αντιπρόεδρος του δικέφαλου, βάζοντας μια άνω τελεία στη συζήτησή τους.
Αξίζει να σημειωθεί πως οι δύο του είχαν ανοίξει ξανά διάλογο στα social media πριν από λίγες εβδομάδες, λίγο πριν το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ.
Όλα αυτά την ώρα που ο Βράνιες δεν δείχνει να απολαμβάνει ιδιαίτερα το πέρασμα του απ’ το Βέλγιο και την Άντερλεχτ, καθώς μετά από 9 συμμετοχές με την ομάδα των Βρυξελλών έχει αποβληθεί 2 φορές.
Χωρίς την Δήμητρα Τσουκαλά, αλλά με ελπίδες για επιτυχίες, αναχώρησε η Εθνική Ομάδα στίβου για το Τόρουν της Πολωνίας και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου.
Η ΚΕΔ (Λανουά, Βαλέρι) τιμώρησε τον Τσιμεντερίδη (Κοζάνης) αλλά όχι τον Ματσούκα (Εύβοιας) αν και ο δεύτερος έκανε σοβαρότερο λάθος. Η απόδειξη ότι ξεχωρίζουν τους ρέφερι ανάλογα με τα λάθη
LIVE: Μπράγκα – Φερεντσβάρος. Παρακολουθήστε live στις 17:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μπράγκα – Φερεντσβάρος για τη φάση των «16» του Euriopa League.