Σε τροχιά ημιτελικών μπήκε ο Ολυμπιακός με τη νίκη επί της Κηφισιάς (3-0 σετ) στον 2ο όμιλο του Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς».
Οι «Ερυθρόλευκοι» έδειξαν τις προθέσεις τους από το ξεκίνημα και με όπλο την πολύ καλή υποδοχή και το πιεστικό σερβίς δεν δυσκολεύτηκε να κερδίσει το πρώτο σετ με 25-18.
Στο δεύτερο σετ η εικόνα ήταν πιο ισορροπημένη με τους Πειραιώτες να κάνουν αρκετά λάθη από το σερβίς με αποτέλεσμα η ομάδα της Κηφισιάς να παίρνει εύκολους πόντους και να κρατιέται κοντά στο σκορ. Η ομάδα του Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ ήταν πιο συγκεντρωμένη όμως στο τελείωμα του σετ και με τελικό σκορ 25-21 έκανε το 2-0.
Το τρίτο σετ ήταν αρκετά αμφίρροπο με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν χέρι-χέρι μέχρι τους 18 πόντους. Η ομάδα του Πειραιά συνέχισε τα λάθη από τη θέση του σερβίς, αλλά η υποδοχή του Ολυμπιακού ήταν εξαιρετική και ένας από τους κυριότερους λόγους της νίκης. Για ακόμη μία φορά στο κρίσιμο σημείο οι «ερυθρόλευκοι» στάθηκαν ψύχραιμοι και «καθάρισαν» το σετ και τη νίκη, με το 25-20 να είναι το τελικό σκορ του τελευταίου σετ.
Τα σετ του αγώνα: Ολυμπιακός – Κηφισιά 3-0 (25-18,25-21,25-20)
Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου ο Φοίνικας Σύρου επικράτησε του Παμβοχαϊκού με 3-1. Τα σετ: 1-3 (17-25, 28-26, 20-25, 17-25) Από τον όμιλο θα προκριθεί ο πρώτος για τα ημιτελικά της διοργάνωσης.
Τελικά, στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson προέκυψε ζευγάρι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ, την άλλη εβδομάδα στο Καραϊσκάκη. Ο ΠΑΟΚ απέκλεισε τον Ατρόμητο στα πέναλτι με 5-4 (κανονικός αγώνας 1-1).
LIVE: Γουέστ Χαμ – Νότιγχαμ Φόρεστ. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την αναμέτρηση Γουέστ Χαμ – Νότιγχαμ Φόρεστ για την 21η αγωνιστική της Premier League. Τηλεοπτικά από το Novasports Premier League.
Ο Ολυμπιακός διεκδίκησε τη νίκη στην Πόλη ως τα τελευταία λεπτά, ωστόσο έμεινε από ενέργεια και λύσεις στην επίθεση, για να ηττηθεί από τη Φενέρμπαχτσε με 88-80 για την 20η αγωνιστική της Euroleague.