Ντε Μίνορ ο επόμενος αντίπαλος του Τσιτσιπά
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έμαθε τον αντίπαλό του στον β' γύρο του Japan OPEN
Με τον 19χρονο Άλεξ Ντε Μίνορ -Νο 38 στον κόσμο- θα κοντραριστεί στο δεύτερο γύρο του Japan OPEN ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο νεαρός Αυστραλός προκρίθηκε, ύστερα από την επικράτησή του απέναντι στον πολύπειρο Γάλλο Ζιλ Σιμόν με 2-1 σετ (6-7, 7-6, 6-2).
Ο Άλεξ Ντε Μίνορ δεν έχει έρθει πότε αντιμέτωπος με τον Στέφανο Τσιτσιπά σε επαγγελματικό tour. Εχουν βρεθεί ωστόσο αντίπαλοι τρεις φορές στις μικρές ηλικιακές κατηγορίες με τον Έλληνα πρωταθλητή να μετράει δύο νίκες.
Όποιος επικρατήσει στην αυριανή (4/10) αναμέτρηση θα παίξει στα προημιτελικά του Japan OPEN με τον Ιάπωνα Κέι Νισικόρι που απέκλεισε τον Γάλλο Μπενουά Περ με 6-3, 7-5.
Την πρόκριση για τον δεύτερο γύρο πήρε και ο Νικ Κύργιος που άφησε εκτός τον Γιοσιχίτο Νισιόκα (7-5, 7-6) και θα αντιμετωπίσει τον Ρισάρ Γκασκέ.
- Γαλλία, δύο 16χρονοι για να ξαναγίνει μεγάλη
- Όταν ο χρόνος σταματά: Τα συγκλονιστικά βίντεο από την τραγωδία της Θύρας 7
- 08/02/1981: 45 χρόνια από την τραγωδία της Θύρας 7 (vids+pics)
- Φιορεντίνα – Τορίνο 2-2: «Ψυχρολουσία» για τους «βιόλα» στις καθυστερήσεις!
- Στα 5,90μ. «πέταξε» ο Εμμανουήλ Καραλής στο «Fly Athens Indoor»! (vids)
- Τέλος η απεργία στη Μονακό: Το Πριγκιπάτο μπαίνει στη μέση για να πάρουν οι παίκτες και ο Σπανούλης τα λεφτά τους
- Αποκαλύψεις Σλοτ: «Ήθελα νέους παίκτες στη Λίβερπουλ αλλά»…
- Davis Cup: Νίκησε ο Τσιτσιπάς, 1-1 η Εθνική μας με το Μεξικό στην πρεμιέρα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 08.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/andrea-caramello-z2t4GdXOtE8-unsplash-315x220.jpg)


























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442