Το μήνυμα του Διαμαντίδη για το τουρνουά «Π. Γιαννακόπουλος»
«Όλοι στο ΟΑΚΑ για να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ» αναφέρει στο μήνυμα του ο Δημήτρης Διαμαντίδης
Ο εμβληματικός Δημήτρης Διαμαντίδης έστειλε το δικό του μήνυμα για το 1ο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» που διοργανώνει στο ΟΑΚΑ η ΚΑΕ Παναθηναϊκός.
«Στις 27 και 28 Σεπτεμβρίου θα είμαστε όλοι στο ΟΑΚΑ για να τιμήσουμε τη μνήμη ενός σπουδαίου παράγοντα, αλλά κυρίως ενός εξαιρετικού ανθρώπου, του Παύλου Γιαννακόπουλου, ο οποίος αφιέρωσε ολόκληρη τη ζωή του για τον Παναθηναϊκό. Ο σύλλογος αλλά και εγώ προσωπικά του οφείλουμε πολλά. Την Πέμπτη και την Παρασκευή θα είμαστε όλοι στο γήπεδο για να του πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ» ανέφερε μέσω του paobc.gr ο Διαμαντίδης στον οποίο είχε αδυναμία ο αείμνηστος Παύλος Γιαννακόπουλος.
- «Στην Ελλάδα το σαββατοκύριακο ο Μόρις – Πλήρης συμφωνία με τον Ολυμπιακό»
- Live streaming: Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ
- Με Κουτέσα «πέταξε» για την Τουρκία η ΑΕΚ (pics)
- Μπαντόσα ήταν και… πάει: Ο Τσιτσιπάς «συνελήφθη» σε τρυφερό τετ-α-τετ με τη νέα του σύντροφο (vid)
- Χωρίς κόσμο θα διεξαχθεί το Ελιτζούρ Ράμλα – Ολυμπιακός
- Super League: Οι διαιτητές της 14ης αγωνιστικής
- Ο Αντετοκούνμπο μίλησε για το αβέβαιο μέλλον του στους Μπακς…
- Ο Ολυμπιακός φροντίζει για το ευρωπαϊκό του μέλλον: Τι σημαίνει το «προσπέρασμα» στη Μπόντο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 10.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/cristofer-maximilian-YK8Mvocj6yE-unsplash-315x220.jpg)



































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442