Η περσινή πορεία της Λίβερπουλ μέχρι τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ έχει ανεβάσει το δείκτη αυτοπεποίθησης της ομάδας του και πλέον ο Γιούργκεν Κλοπ διαπιστώνει πως «…δεν υπάρχει βουνό που δεν μπορούν να ανέβουν οι παίκτες μου».
«Η ευχάριστη εξέλιξη αυτού του συλλόγου είναι ότι όταν ακούς ότι η Λίβερπουλ θα παίξει με την Παρί Σεν Ζερμέν δεν πιστεύεις πλέον ότι δεν έχουμε καμία πιθανότητα», δήλωσε στους δημοσιογράφους ο Γερμανός μετά τη νίκη 3-2 απέναντι στην ομάδα των Νεϊμάρ, Μπαπέ και Καβάνι.
«Πριν από ένα, δύο ή τρία χρόνια, οι άνθρωποι πίστευαν ότι είναι ένα βουνό που δεν μπορούμε να ανεβούμε. Δεν είναι έτσι τώρα και αυτό οφείλεται στη περασμένη σεζόν». Η Λίβερπουλ πλέον θα προσπαθήσει να πετύχει το 6 στα 6 στη Premier League φιλοξενώντας τη Σαουθάμπτον το ερχόμενο Σάββατο 22/9.
Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει το Σάββατο τον Ηρακλή για τη Stoiximan GBL με τα προβλήματα για τον Μπαρτζώκα να μην λείπουν για μια ακόμη φορά, αφού ο Τάιλερ Ντόρσεϊ έμεινε εκτός αποστολής.
Την αποστολή που θα ταξιδέψει στη Λιβαδειά για το ματς με τον Λεβαδειακό το απόγευμα του Σαββάτου (14/2, 19:30) για την 21η αγωνιστική της Super League, ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός.
Σοκ προκαλεί η είδηση του απόηχου του σοβαρού τραυματισμού της Λίντσεϊ Βον κατά τη διάρκεια των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων, με τους ειδικούς να τονίζουν ότι η θρυλική Αμερικανίδα σκιέρ, μετά από τρία χειρουργεία ήδη, κινδυνεύει ακόμη και με ακρωτηριασμό.