Στην παρουσίαση της τέταρτης επετειακής φανέλας του ΠΑΟΚ συμμετείχε ο εμβληματικός Γιώργος Κούδας και επ’ ευκαιρία αποκάλυψε το περιεχόμενο της κατ’ ιδίαν συνομιλίας ποιυ είχε με τον Δημήτρη Πέλκα.
«Είμαι συγκινημένος γιατί αυτή η φανέλα έχει πάνω της, το πρώτο σήμα του συλλόγου, το τετράφυλλο τριφύλλι, το οποίο στη συνέχεια έγινε ο γνωστός Δικέφαλος Αετός. Είμαι χαρούμενος που συμμετείχα σε αυτή την παρουσίαση.
Επίσης αισθάνομαι συγκίνηση γιατί ο Πέλκας είναι ένα από τα δικά μου παιδιά. Του είπα κατ’ ιδίαν πως πρέπει να βάλει την σφραγίδα του σε αυτό τον ΠΑΟΚ. Και να μην επιχειρήσει να κάνει καμία σύγκριση με το παρελθόν.
O Πέλκας είναι αυθεντικός, ένα παιδί προερχόμενο από τα σπλάχνα του ΠΑΟΚ που μπορεί να βάλει την δική του σφραγίδα στην ομάδα».
Η επετειακή φανέλα του ΠΑΟΚ θα πωλείται από την μπουτίκ της ΠΑΕ έναντι 55 ευρώ (χωρίς το τύπωμα) και σύμφωνα με όσα έλεγαν χθες οι επιτελείς του Δικέφαλου θα διατεθούν μόλις 1.000.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο τρομπετίστας και συνθέτης Στέλιος Χατζηκαλέας, λίγο προτού ανέβει στη σκηνή του Half Note Jazz Club για να παρουσιάσει τη νέα του δουλειά The Sea Inside, μας μιλάει για τη τζαζ.
Βήμα πρόκρισης του Ερυθρού Αστέρα με το εκτός έδρας 1-0 επί της Λιλ, επίδειξη δύναμης της Στουτγάρδης στη Σκωτία – Όλα τα αποτελέσματα των πρώτων αγώνων των νοκ-άουτ play offs του Europa League