Τα γάντια της πυγμαχίας τους θα φορέσουν για ακόμα μια φορά ο Φλόιντ Μέιγουέδερ και ο Μάνι Πακιάο.
Όπως ανακοίνωσε ο «rich boy» με ποστ του στο instagram μετά από συνάντηση του με τον Πακιάο στην Ιαπωνία οι δύο τους αποφάσισαν να μπουν ξανά στο ρινγκ τον προσεχή Δεκέμβριο, τρία χρόνια μετά την πρώτη τους αναμέτρηση στην οποία ο Φλόιντ είχε βγει νικητής.
Σίγουρα ευχάριστα νέα για τους φίλους του μποξ, καθώς μετά τη συγκλονιστική μάχη του Κανέλο Αλβάρεζ με τον Γκενάντι Γκολόβκιν ακόμα ένας σπουδαίος αγώνας βρίσκεται στα «σκαριά»
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Απόλυτα ευχαριστημένος για το ότι βοήθησε τον Ολυμπιακό να πάρει μια σπουδαία νίκη κόντρα στη Λεβερκούζεν, δήλωσε ο Κωνσταντής Τζολάκης στο επίσημο κανάλι των «ερυθρόλευκων» στο Youtube.