Πως η ΑΕΚ έχασε τον Γκάνσο, παρά την τεράστια πρόταση
Το γαλλικό δίκτυο «RMC» αποκάλυψε το παρασκήνιο του έντονου φλερτ της ΑΕΚ με τον Γκάνσο της Σεβίλλης
Ένα μεταγραφικό στόρι που εκτυλίχθηκε στα τέλη Αυγούστου αποκάλυψε το γαλλικό δίκτυο «RMC».
Η ΑΕΚ ορεγόταν τον Γκάνσο -τον άλλοτε διεθνή με την Εθνική Βραζιλίας που ανήκει στη Σεβίλλη- και φέρεται να κατέθεσε τεράστια πρόταση για να τον πείσει να έρθει στην Ελλάδα. Πρόλαβε όμως να τον καπαρώσει ως δανεικό η Αμιάν έστυω κι αν διέθεσε λιγότερα χρήματα.
«Οι πρωταθλητές Ελλάδας πραγματοποίησαν μια εξαιρετική πρόταση στους Ανδαλουσιάνους, η οποία μάλιστα ήταν υψηλότερη από εκείνη της Αμιάν. Ωστόσο, ο πρώην ατζέντης και νυν αθλητικός διευθυντής της Αμιάν, Τζον Ουίλιαμς, είχε ήδη συμφωνήσει με τον πρόεδρο των Σεβιγιάνων, Χοσέ Κάστρο Καρμόνα για την πραγματοποίηση της μεταγραφής» αναφέρει το γαλλικό δίκτυο «RMC».
Ο Γκλάουμπερ Μπέρτι που ήταν ο ενδιάμεσος της μεταγραφής του 29χρονου Βραζιλιάνου εξήγησε στα ΜΜΕ πως «ο Γκάνσο χρειαζόταν ένα κλαμπ χαμηλότερης δυναμικής για να πάρει χρόνο συμμετοχής, να έχει συνέχεια και να εξελίξει το ποδόσφαιρο του. Η μεταγραφή έγινε μέσα σε 72 ώρες. Η πρόταση της ΑΕΚ ήταν πραγματικά τεράστια».
Ο Γκάνσο έχει οκτώ συμμετοχές με την Εθνική Βραζιλίας και μετεγγράφηκε από τη Σάο Πάουλο στη Σεβίλλη το 2016 χωρίς όμως να καθιερωθεί στον ισπανικό σύλλογο. Μπορεί να αγωνιστεί και στις τρεις θέσεις πίσω από τον σέντερ φορ.
- Bαθμολογία Euroleague: Τα δεδομένα μετά τη νίκη της Χάποελ – Τι ισχύει για Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό
- Αυστρία – Ελλάδα 38-16: Ιστορική πρόκριση της Εθνικής Γυναικών χάντμπολ στο EURO 2026
- Μπιλμπάο – Βιγιαρεάλ 1-2: Ακόμη πιο «κοντά» στο Champions League το «κίτρινο υποβρύχιο»
- Σε οικονομικό «κλοιό» 250.000.000 € η Λιόν – Πώς επηρεάζεται το μέλλον του Γιάρεμτσουκ
- Κόμο – Ίντερ 3-4: Ανατροπή τίτλου για τους «νερατζούρι»
- Θρίαμβος του Κρίπα στο Παρίσι: Ο πρώτος Ευρωπαίος νικητής μετά από 25 χρόνια
- Μεταγραφικός «πόλεμος» Ίντερ – Μπαρτσελόνα για τον Μπαστόνι
- Ο νέος «Μπολτ» γεννήθηκε: Ο Γκουτ-Γκουτ σπάει τα χρονόμετρα και γράφει ιστορία στα 200 μέτρα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 13.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/e-KAyytNKVoqo-unsplash-315x220.jpg)






































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442