Βίαιο περιστατικό ληστείας σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης στην Άσσο Κεφαλονιάς.
Οι δράστες της επίθεσης διέρρηξαν πρώτα επιχείρηση στην περιοχή, στην οποία όμως δε βρήκαν λεφτά.
Έπειτα κατευθύνθηκαν στο σπίτι του επιχειρηματία, εισέβαλαν με λοστούς και αφού χτύπησαν άγρια μέλη της οικογένειας, πήραν τις εισπράξεις του εστιατορίου και εξαφανίστηκαν.
Και τα τέσσερα θύματα νοσηλεύονται στο Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλονιάς, ενώ ο ιδιοκτήτης φέρει βαριά τραύματα.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας