ΠΑΟΚ : Βαρέλα και Μάτος οι πρώτοι που θα ανανεώσουν τα συμβόλαια τους
Οι πρώτοι ποδοσφαιριστές που θα κληθούν από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, για να συζητήσουν την ανανέωση των συμβολαίων τους σύμφωνα με πληροφορίες από to10.gr είναι οι Βαρέλα και Μάτος.
Η επόμενη ημέρα του αποκλεισμού από τους ομίλους του Champions League φέρνει στον ΠΑΟΚ, θέματα που έχουν να κάνουν με την καθημερινότητα της ομάδας, όπως είναι οι ανανεώσεις συμβολαίων που λήγουν το καλοκαίρι του 2019. Όπως σας είχε αποκαλύψει to10.gr, οι ιθύνοντες του σωματείου είχαν μεταθέσει το συγκεκριμένο θέμα μετά την αναμέτρηση με τη Μπενφίκα. Με το κομμάτι τον ανανεώσεων, εάν τις επόμενες ώρες δεν υπάρξει η αλλαγή στη θέση του αθλητικού διευθυντή θα ασχοληθεί αρχικά ο Λούμπος Μίχελ, αλλά και όσοι ασχολούνται κατ’ επέκταση με τις μεταγραφές.
Ο ιδιοκτήτης της Μίλαν Τζέρι Καρντινάλε πήρε σκούπα και απέλυσε όλους τους διευθυντές επειδή η ομάδα δεν βγήκε στο Champions League. Παρελθόν και ο προπονητής Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.
Από τα γήπεδα του Μουντιάλ και την Άρσεναλ στις… κεμπαμπερί, τα παγωτά και τώρα στην ιδιοκτησία της Γκόρνικ Ζάμπρζε – Ο Λούκας Ποντόλσκι ξεκινά τη δεύτερη ζωή του.
Μετά την ολοκλήρωση του Final Four της Ευρωλίγκας, το ενδιαφέρον στο μπάσκετ στρέφεται στο πρωτάθλημα όπου ο ΕΣΑΚΕ γνωστοποίησε τις ημέρες και τις ώρες των τελικών της GBL.