Νικηφόρα ξεκίνησε ο Στέφανος Τσιτσιπάς τη συμμετοχή του στο φετινό US Open.
Ο Έλληνας πρωταθλητής αντιμετώπισε στον πρώτο γύρο του φημισμένου τουρνουά γκραν σλαμ τον Τόμι Ρομπρέδο και πανηγύρισε τη νίκη επί του 36χρονου Ισπανού με 6-3, 7-6(1), 6-4, ύστερα από μια αναμέτρηση που κράτησε 2 ώρες και 33 λεπτά.
Έτσι, ο Τσιτσιπάς πήρε το «εισιτήριο» για τους «64», όπου θα αντιμετωπίσει τον Ντανιίλ Μεντβέντεφ, ο οποίος ήταν ο νικητής στον ρωσικό «εμφύλιο» με τον Εβγκένι Ντονσκόι, αφού επικράτησε με 7-5, 6-4, 6-2.
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα
LIVE: Γουέστ Χαμ – Γουλβς. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Γουέστ Χαμ – Γουλβς για την 32η αγωνιστική της Premier League. Τηλεοπτικά από Novasports Premier League.
Η Εθνική ομάδα χάντμπολ των γυναικών ταξιδεύει στο Λιντς της Αυστρίας, με στόχο την προσεχή Κυριακή να γιορτάσει την πρόκρισή της στην τελική φάση του Euro 2026, που θα είναι και η πρώτη στην ιστορία.