Με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται στην Τούμπα τον Αστέρα Τρίπολης ξεκινάει η φετινή Σούπερ Λιγκ.
Ο «δικέφαλος του Βορρά», που έχει το μυαλό του στο ραντεβού με την… ιστορία και τον επαναληπτικό αγώνα για τα πλεί οφ του Champions League με τη Μπενφίκα θέλει να έχει ένα εύκολο απόγευμα για να «σβήσει» το -2 με το οποίο ξεκινάει τη νέα σεζόν.
Με δεδομένες τις απουσίες των τιμωρημένων Βαρέλα και Μαουρίσιο και την επιλογή να πάρουν ανάσες οι Πέλκας και Λημνιός, ο Λουτσέσκου επέλεξε να ξεκινήσει τον αποψινό αγώνα με τον Πασχαλάκη κάτω από τα δοκάρια, τους Μάτος, Χατσερίντι, Κρέσπο και Βιεϊρίνια να αποτελούν την τετράδα στην άμυνα.
Οι Κάνιας και Σάχοφ θα είναι οι δύο εσωτερικοί μέσοι, ο Ελ Καντουρί σε ρόλο δεκαριού, με τους Ζαμπά και Ουάρντα στα δύο άκρα της επίθεσης και τον Πρίγιοβιτς στην κορυφή ως ο μοναδικός καθαρά προωθημένος.
Αφετηρία της παράστασης «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν» είναι η προσέγγιση του ρόλου του πατέρα και του αποτυπώματος που αφήνει στις επόμενες γενιές.
Η πρωτοβουλία του Ολυμπιακού να συζητηθεί το θέμα στην Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ οδήγησε στην αλλαγή της απόφασης και ο Λανουά θα σχολιάσει τους Φωτιά, Ευαγγέλου και Κουμπαράκη
Ο Παναθηναϊκός έκλεισε νικηφόρα το 2025, επικρατώντας με 99-89 στο Μαρούσι και πλέον στρέφει την προσοχή του στο μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για τη Euroleague στις 2 Ιανουαρίου.