Στίβεν Τζέραρντ εναντίον Μπρένταν Ρότζερς στη Σκωτία
Οι δύο τους είναι αντίπαλοι στο πρωτάθλημα της Σκωτίας που αρχίζει το Σάββατο
Στίβεν Τζέραρντ και Μπρένταν Ρότζερς βρέθηκαν πριν από τέσσερα χρόνια πολύ κοντά στην κατάκτηση του τίτλου στην Premier League.
Ο Τζέραρντ ήταν ο ηγέτης στο γήπεδο και ο Ρότζερς αυτός που καθοδηγούσε τη Λίβερπουλ από τον πάγκο.
Κι οι δύο μοιράστηκαν τη χαρά και τον ενθουσιασμό για την πορεία της ομάδας εκείνη τη χρονιά, αλλά και την πίκρα για την απώλεια του τίτλου.
Τώρα είναι αντίπαλοι στο πρωτάθλημα της Σκωτίας που αρχίζει το Σάββατο. Ο Μπρένταν Ρότζερς, είναι στον πάγκο της Σέλτικ και θέλει να κατακτήσει τον τρίτο συνεχόμενο τίτλο του και όγδοο σερί για την ομάδα, ενώ ο Στίβεν Τζέραρντ, που ανέλαβε την αιώνια αντίπαλο Ρέιτζερς, θα προσπαθήσει να σταματήσει αυτή την κυριαρχία.
Η πιο σημαντική προσθήκη της Σέλτικ ήταν ο Οντσόν Εντουάρντ για τον οποίο πλήρωσε 10 εκατ ευρω στην Παρί Σεν Ζερμέν.
Ο 20χρονος έχει πετύχει έως τώρα τρία γκολ σε τέσσερα ματς και η Σέλτικ έχει βρεθεί στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League και ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει την ΑΕΚ.
Ο Ρότζερς δεν είναι σίγουρος αν θα γίνουν άλλες μεταγραφές, ωστόσο παρατήρησε πως αυτό που τον ενδιαφέρει περισσότερο είναι η ποιότητα: «Σίγουρα θα μπορούσαμε να πάρουμε κι άλλους παίκτες. Θεωρώ όμως ότι με αυτούς που έχουμε η ομάδα διαθέτει ποιότητα», είπε.
Ο Στίβεν Τζέραρντ έφερε στο Αϊμπροξ συνολικά δέκα ποδοσφαιριστές, τους τρεις μάλιστα από τη Λίβερπουλ.
Μεταξύ αυτών και ο πρώην συμπαίκτης του, Τζο Φλάναγκαν που έμεινε ελεύθερος.
Γενικά, ο Τζέραρντ επέλεξε την αγορά της Premier League για να ενισχύσει τη Ρέιτζερς. Προς το παρόν, η ομάδα έχει προκριθεί στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League.
Ο πρώην άσος της Λίβερπουλ ξέρει ότι η πρώτη του δουλειά ως προπονητής, είναι εξαιρετικά δύσκολη. Η Ρέιτζερς που υποβιβάστηκε το 2012 στις μικρότερες κατηγορίες λόγω οικονομικών χρεών, προσπαθεί να ανακάμψει και να παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα της Σκωτίας.
- Η UEFA ανακοίνωσε ενός λεπτού σιγή σε όλους τους αγώνες για τον Μιρτσέα Λουτσέσκου
- Θρήνος στο ευρωπαϊκό μπάσκετ: «Έφυγε» ο Ντούσαν Βουγιόσεβιτς
- Το μήνυμα του Ταρέμι για την εκεχειρία στον πόλεμο: «Να ζήσει το Ιράν»
- Γράφει ιστορία ο Παπανικολάου: Έγινε τρίτος παίκτης με τα περισσότερα ματς στην Euroleague
- Το πανό-σπόντα των οπαδών της Ζαλγκίρις και η… ιδιαίτερη απάντηση της Ντουμπάι (pics)
- Οι διαιτητές της 37ης αγωνιστικής – Ο Ντιφαλά στο Παναθηναϊκός – Βαλένθια
- Το συγκινητικό «αντίο» του Πίρλο στον Λουτσέσκου: «Με μεγάλωσες σαν γιο»
- Τα λόγια του Γκεόργκι Χάτζι για τον Μιρτσέα Λουτσέσκου: «Δεν μπορώ να μιλήσω, έχασα τον… πατέρα μου»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 08.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/michael-heng-HXM4NOBOzXc-unsplash-315x220.jpg)












































![Πειραιάς: Στο λιμάνι ο Κικίλιας – Πασχαλινές ευχές σε εργαζόμενους και ταξιδιώτες [εικόνες και βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/photo_5958678244989013067_y-315x220.jpg)






















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442