Η «σημαία» της μπασκετικής ΑΕΚ παραμένει στον «ιστό» της, καθώς ο Ντούσαν Σάκοτα αποφάσισε να ανανεώσει πρόωρα το συμβόλαιό του.
Μετά από μια ονειρική χρονιά για τους «κιτρινόμαυρους» με την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας και του Basketball Champions League, ο αρχηγός της «Ένωσης» αποφάσισε να βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο.
Το καλοκαίρι του 2017 ο Σάκοτα είχε ανανεώσει για τρία χρόνια το συμβόλαιό του, ωστόσο μετά από ένα χρόνο η ΑΕΚ βλέποντας την τεράστια συνεισφορά του στην πορεία της ομάδας του πρότεινε νέο συμβόλαιο το οποίο λήγει το 2021 όταν και ο Ντούσαν θα διανύει το 36ο έτος της ηλικίας του.
Η Μάιντς πήρε μεγάλο προβάδισμα με το 2-0 κόντρα στο Στρασβούργο ενώ Κρίστας Πάλας και Σαχτάρ επικράτησαν με 3-0 κόντρα σε Φιορεντίνα και Άλκμααρ αντίστοιχα.