Ο αποκλεισμός της Αγγλίας από την Κροατία, μπορεί να στεναχώρησε εκατομμύρια φίλων της, τόσο στο «νησί» όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο, ωστόσο οι στοιχηματικές εταιρίες της χώρας, τρίβουν τα χέρια τους από… ανακούφιση. Για τις μεγάλες στοιχηματικές εταιρείες, η ήττα των «τριών λιονταριών» από την Κροατία απέτρεψε την πιθανή αποπληρωμή πολλών εκατομμυρίων λιρών προς τους παίκτες.
Πριν από την έναρξη του Μουντιάλ, εταιρείες όπως η Paddy Power Betfair Plc και η William Hill Plc προσέφεραν αποδόσεις 16-1 στην Αγγλία για την κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου στις 15 Ιουλίου.
Λίγο τα… πατριωτικά στοιχήματα, λίγο η πορεία της ομάδας στη διοργάνωση, έκαναν τους φίλους της Αγγλίας να στοιχηματίσουν δεκάδες εκατομμύρια λίρες, όπως αποκάλυψε ο Σάιμον Κλερ, εκπρόσωπος μιας εκ των μεγαλυτέρων στοιχηματικών εταιρειών (Coral).
Η… ανακούφιση του αποκλεισμού, είχε ως αποτέλεσμα οι τιμές των μετοχών στις μεγάλες στοιχηματικές εταιρίες να πάρουν την ανιούσα, με την Paddy Power Betfair να κερδίζει σήμερα 3,4% στο χρηματιστήριο.
Μπορεί τα New Year's resolutions να μοιάζουν λίγο αστεία, αλλά αν είναι να μπούμε σε αυτό το «παιχνίδι» ας το κάνουμε σωστά. Τα μυστικά για να πετύχουμε τους στόχους μας.
Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ με 21 πόντους (4/5διπ., 3/8τριπ., 4/4β.), 4ριμπ., 3ασ., 1κλ. και 23 στην αξιολόγηση, ήταν καταλυτικός για τον Ολυμπιακό σε ένα ακόμη ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό.
Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 10 πόντους και 9 ριμπάουντ, όντας το «κλειδί» του Ολυμπιακού, όπως «μαρτυρά» και η επίδοσή του στο ranking της Euroleague.
Ο Εργκιν Αταμάν στάθηκε στην πολύ καλή απόδοση του Βεζένκοφ μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Ολυμπιακό, ενώ παραδέχθηκε ότι κάποιοι παίκτες του φοβούνται μετά από τόσες σερί ήττες.