Απαγχονισμένος βρέθηκε ιερέας στην Ν. Αγχίαλο Βόλου
Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Ν. Αγχιάλου Βόλου από την απώλεια 61χρονου ιερέα. Ο άτυχος 61χρονος εντοπίστηκε κρεμασμένος σε χωράφι μεταξύ των περιοχών Ν. Αγχιάλου και Μικροθηβών, γεγονός για το οποίο διενεργείται προανάκριση από τους αξιωματικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος ιερέας το βράδυ θα αρραβώνιαζε το γιο του.
Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Ν. Αγχιάλου Βόλου από την απώλεια 61χρονου ιερέα.
Ο άτυχος 61χρονος εντοπίστηκε κρεμασμένος σε χωράφι μεταξύ των περιοχών Ν. Αγχιάλου και Μικροθηβών, γεγονός για το οποίο διενεργείται προανάκριση από τους αξιωματικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος ιερέας το βράδυ θα αρραβώνιαζε το γιο του.
Αφετηρία της παράστασης «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν» είναι η προσέγγιση του ρόλου του πατέρα και του αποτυπώματος που αφήνει στις επόμενες γενιές.