Αδιάφορο για τον Αδωνι να τον παρακολουθεί το Κράτος με το Predator, αλλά όχι και να τον βιντεοσκοπούν στη Βουλή όταν τρώει κρακεράκια. Ε, ναι αυτό σηκώνει καταγγελία για παραβίαση προσωπικών δεδομένων!
«Μετά τη διαβόητη Συμφωνία των Πρεσπών, ο Ζάεφ αναφέρεται σε «μακεδονικό στρατό»». Με μία μόνον δήλωση ο Ζάεφ προκαλεί την Ελλάδα, ισοπεδώνει τα επιχειρήματα και την προπαγάνδα Τσίπρα-Κοτζιά, γελοιοποιεί κι άλλο τον Π. Καμμένο και επιβεβαιώνει την ορθότητα της άρνησης της ΝΔ», αναφέρει ο τομεάρχης Εξωτερικών της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος.
Με τον τρόπο αυτό σχολιάζει μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter, ο κ. Κουμουτσάκος, την αναφορά του Ζόραν Ζάεφ, σε δημόσια τοποθέτησή του χθες κατά την ορκωμοσία στρατιωτών, όπου έκανε λόγο για έναν «μακεδονικό στρατό», ο οποίος θα αποτελεί μέλος της συμμαχίας του ΝΑΤΟ.