Συνάντηση με την αναπληρώτρια υφυπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ, Κάθλην Κάβαλετς, αρμόδια για ευρωπαϊκές και ευρασιατικές υποθέσεις είχε ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης.
Στη συνάντηση που έγινε με πρωτοβουλία της αμερικανικής πλευράς, συζητήθηκαν μεταξύ άλλων θέματα περιφερειακής συνεργασίας και ασφαλείας, όπως και η ανάγκη αποτελεσματικής αντιμετώπισης σύγχρονων απειλών όπως η διαδικτυακή και διεθνής τρομοκρατία.
Τέλος, ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα, Τζ. Πάιατ, που συνόδευε την κ. Κάβαλετς, ενημέρωσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη για τις προετοιμασίες της αμερικανικής συμμετοχής στην προσεχή Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας