Σε λαϊκό προσκύνημα έχει τεθεί από το πρωί της Τετάρτης η σορός του εμβληματικού ηγέτη του Παναθηναϊκού, Παύλου Γιαννακόπουλου στο Ναό Θεοτόκου Γοργοεπήκοου και Αγίου Ελευθερίου (εντός του περιβάλλοντος χώρου της Μητρόπολης).
Πλήθος κόσμου συρρέουν από νωρίς το πρωί για να πουν το τελευταίο «αντίο» στον ευεργέτη του Παναθηναϊκού.
Η σορός του Παύλου Γιαννακόπουλου θα βρίσκεται εκεί μέχρι τις 13:30.
Στη συνέχεια (15:00) θα πραγματοποιηθεί η κηδεία στο 1ο Νεκροταφείο, σε στενό οικογενειακό κύκλο.
Μεταξύ αυτών που βρέθηκαν στην Μητρόπολη και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ο οποίος διατέλεσε για 13 χρόνια προπονητής του Παναθηναϊκού, αλλά και ο πρώην μπασκετμπολίστας Μπάνε Πρέλεβιτς.
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Ο Ολυμπιακός του Μπαρτζώκα κάνει την καλύτερη επιθετική σεζόν της ιστορίας του και κυνηγάει Άρη και… Σπανούλη για μυθικά ρεκόρ στην Ευρωλίγκα και το ελληνικό πρωτάθλημα.
LIVE: ΑΕΛ Novibet-Παναιτωλικός. Παρακολουθήστε live στις 16:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης ΑΕΛ Novibet-Παναιτωλικός για την 2η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League. Τηλεοπτικά από το Cosmote Sport 1.