Στον«Γευσιγνώστη» Ιουνίου μαγειρεύουμε με λαχανικά και φρούτα του καλοκαιριού
Στο τεύχος, που κυκλοφορεί την Κυριακή 17 Ιουνίου με το «ΒΗΜΑ»
Κεφτέδες του καλοκαιριού.
Οι καλύτεροι ντοματοκεφτέδες και 15 ακόμη υπέροχες συνταγές! Ο εμβληματικός ντοματοκεφτές της Σαντορίνης, πρωτότυποι αγγουροκεφτέδες-αποκάλυψη, χορταστικοί κεφτέδες του πασά και πολλοί ακόμη, με υλικά και αρωματικά της εποχής.
Επίσης,
Τα μυστικά της τέλειας μοσχαρίσιας μπριζόλας: καλοψημένη στο μπάρμπεκιου και ζουμερή σε 12 βήματα.
Σαλάτες με φρούτα. Ροδάκινα και κεράσια τρυπώνουν στις σαλάτες, ανακατεύονται με σπανάκι, βλίτα, αλμυρά ή λευκά τυριά και ξηρούς καρπούς και δημιουργούν πρωτότυπα πιάτα.
Vegan σουβλάκια. Αλλάζουμε τα πάντα στο αγαπημένο μας street food – εκτός από τη γεύση.
Τα πιο ωραία μωσαϊκά. Αποφασίσαμε να τα «πειράξουμε» λίγο παίζοντας με άλλα υλικά με εντυπωσιακά αποτελέσματα στη γεύση και στην εμφάνιση.
Στην Κρήτη φάγαμε σαν Μινωίτες: Μία αμερικανίδα αρχαιολόγος, η Τζέρολιν Μόρισον, ένας οργανισμός πολιτισμού, το Branding Heritage και η Βρετανική Σχολή αναβίωσαν ένα μινωικό γεύμα και ήμασταν εκεί.
Γιάννης Τόμπας: Συναντήσαμε στην καρδιά του Μανχάταν τον νεαρό Ελληνα που μαγειρεύει για την Αριάννα Χάφινγκτον, τριγυρίζει στην κουζίνα της Σάρα Τζέσικα Πάρκερ και «τάισε» μελιμακάρονα την Οπρα.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας