Τις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσει αν θα συνεχίσουν τη συνεργασίας τους ο Ελ Καντουρί και ο ΠΑΟΚ, καθώς και οι δύο πλευρές «ψάχνονται» για κάτι καλύτερο
Όταν ήρθε, το περασμένο καλοκαίρι στον ΠΑΟΚ, ο Ελ Καντουρί, πολλοί πίστεψαν πως ο 27χρονος μέσος θα δείξει και στην Τούμπα το πλούσιο ταλέντο του. Ο Μαροκινός ποδοσφαιριστής δεν δικαίωσε την εμπιστοσύνη που του έδειξαν μέσα στην ομάδα και ιδιαίτερα ο Ραζβάν Λουτσέσκου. Σε 21 αναμετρήσεις, ελάχιστες ως βασικός, κατάφερε και πέτυχε μόλις δύο γκολ. Οι συχνοί τραυματισμοί, του έριξαν, εκτός από την αγωνιστική ετοιμότητα και την ψυχολογία που είναι σημαντική για έναν αθλητή.
Αφετηρία της παράστασης «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν» είναι η προσέγγιση του ρόλου του πατέρα και του αποτυπώματος που αφήνει στις επόμενες γενιές.