Πρωτοφανές περιστατικό συνέβη το βράδυ της Τετάρτης στο αεροδρόμιο Χανίων, θέτοντας εκτός λειτουργίας τον διάδρομο από/προσγείωσης.
Σύμφωνα με πληροφορίες, περίπου στις 22.30 αεροσκάφος καθηλώθηκε στο έδαφος επειδή χτύπησε λαγό με αποτέλεσμα να καθυστερήσει για περίπου μισή ώρα η εκτέλεση των δρομολογίων.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας