Ο Βασίλης Κωνσταντίνου στην επίσκεψή του στο «Γ. Καλαφάτης» την Τρίτη, δεσμεύτηκε στους παίκτες ότι την Πέμπτη θα μπει στους λογαριασμούς τους το 50% των οφειλομένων. Συγκεκριμένα από τη συνολική οφειλή του 35% της δόσης Δεκεμβρίου και όλης του Φλεβάρη θα έπαιρναν τα μισά.
Από την ΠΑΕ ανακοινώθηκε ότι την Τετάρτη δόθηκαν τα χρήματα και την Πέμπτη θα εμφανιστούν στους λογαριασμούς τους.
Τώρα απομένει να φανεί αν και στις 10 Ιουνίου θα γίνει η πλήρης εξόφληση, ώστε να επέλθει έπειτα από καιρό μία ομαλότητα στον σύλλογο και να υπάρξουν όσο το δυνατόν λιγότερες απώλειες στο έμψυχο δυναμικό, κάτι που θα διευκολύνει το έργο του Νταμπίζα κι ενδεχομένως και του Γιώργου Δώνη, ο οποίος είναι πολύ πιθανό να είναι ο νέος προπονητής.
Αφετηρία της παράστασης «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν» είναι η προσέγγιση του ρόλου του πατέρα και του αποτυπώματος που αφήνει στις επόμενες γενιές.
Η Ένωση Φιλάθλων της Εσπανιόλ προσπαθεί να ρίξει τους τόνους και εξέδωσε ανακοίνωση ενόψει του αγώνα με την Μπαρτσελόνα που θα έχει τον Ζοάν Γκαρσία κάτω από τα δοκάρια της
Θέμα χρόνου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Γκεοργκίεφ στην ΑΕΚ, αφού ο παίκτης πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και απομένει μόνο η ανακοίνωση της μεταγραφής του, η οποία αναμένεται την Τρίτη (30/12).
«Τρελαίνει» κόσμο ο Ελ Κααμπί! Μετά το γκολ με ψαλιδάκι με τις Κομόρες, πέτυχε ξανά γκολάρα με τον ίδιο ακριβώς τρόπο και με δύο προσωπικά τέρματα οδήγησε το Μαρόκο στη νίκη με 3-0 επί της Ζάμπια,