Ο Βασίλης Κωνσταντίνου στην επίσκεψή του στο «Γ. Καλαφάτης» την Τρίτη, δεσμεύτηκε στους παίκτες ότι την Πέμπτη θα μπει στους λογαριασμούς τους το 50% των οφειλομένων. Συγκεκριμένα από τη συνολική οφειλή του 35% της δόσης Δεκεμβρίου και όλης του Φλεβάρη θα έπαιρναν τα μισά.
Από την ΠΑΕ ανακοινώθηκε ότι την Τετάρτη δόθηκαν τα χρήματα και την Πέμπτη θα εμφανιστούν στους λογαριασμούς τους.
Τώρα απομένει να φανεί αν και στις 10 Ιουνίου θα γίνει η πλήρης εξόφληση, ώστε να επέλθει έπειτα από καιρό μία ομαλότητα στον σύλλογο και να υπάρξουν όσο το δυνατόν λιγότερες απώλειες στο έμψυχο δυναμικό, κάτι που θα διευκολύνει το έργο του Νταμπίζα κι ενδεχομένως και του Γιώργου Δώνη, ο οποίος είναι πολύ πιθανό να είναι ο νέος προπονητής.
O Nάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις ήρθε πριν λίγες μέρες στον Παναθηναϊκό και στο πρώτο του ντέρμπι »αιωνίων» και τον πρώτο τελικό, έκανε τη διαφορά για τους «πράσινους» με μια εμφάνιση που του χάρισε το βραβείο του MVP.
Ο Χουάντσο Ερναγκόμεθ σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στην κατάκτηση του Κυπέλλου από τον Παναθηναϊκό, εξηγώντας γιατί σημαίνει πολλά για το τριφύλλι, αλλά και στην κακή περίοδο που προηγήθηκε τον Γενάρη.