Σύσσωμη η οικογένεια του Παναθηναϊκού αποχαιρέτησε τον αδελφό των διοικητικών ηγετών των «πρασίνων», Παύλου και Θανάση, πριν αναλάβει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.
Συντετριμμένος ο επί σειρά ετών πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Θανάσης Γιαννακόπουλος, δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του.
Στο πλευρό του βρίσκονταν τόσο ο ανιψιός του, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, όσο και ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Μάνος Παπαδόπουλος.
Στεφάνια στη μνήμη του Κώστα Γιαννακόπουλου κατέθεσαν πολλές ομάδες.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Μετά τη νίκη της Ζαλγκίρις επί της Παρί (85-79) στο Κάουνας, ο Παναθηναϊκός μένει εκτός της πρώτης 6άδας της Euroleague και θα αγωνιστεί στη φάση των πλέι ιν.
Η ΚΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε σχετική ανακοίνωση γνωστοποιώντας ότι θα κάνει προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ για την ποινή στον Ταϊρίκ Τζόουνς. – Τι αναφέρει για Super Cup και Παναθηναϊκό.
Ο Ντίνος Μαυροπάνος πρόκειται να αποχωρήσει από την Γουέστ Χαμ στο τέλος της σεζόν και σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα ήδη φιγουράρει στη λίστα ομάδων της Αγγλίας και της Γερμανίας.