Το «χρώμα του χρήματος» περίμεναν να δουν την Παρασκευή οι παίκτες του Παναθηναϊκού, αλλά κάτι τέτοιο δε συνέβη.
Στην τελευταία συνάντηση με τον Βασίλη Κωνσταντίνου στο Κορωπί, ο πρόεδρος της ΠΑΕ είχε διαβεβαιώσει τους ποδοσφαιριστές ότι μέχρι την Παρασκευή (27/04) θα έμπαιναν στους λογαριασμούς τους τα χρήματα που αντιστοιχούσαν στο 35% της δόσης του περασμένου Δεκεμβρίου.
Οι «πράσινοι» συμφώνησαν μετά την εξέλιξη αυτή να σταματήσουν την αποχή από τις προπονήσεις και προχθές (25/04) γυμνάστηκαν κανονικά ενόψει του ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ (29/04).
Παρότι περίμεναν ότι θα έβλεπαν σήμερα στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς τα χρήματα που τους είχε υποσχεθεί η διοίκηση, αυτό δεν έγινε ποτέ.
Αντ΄ αυτού ενημερώθηκαν ότι θα πληρωθούν την ερχόμενη Δευτέρα (30/04).
Ο τρομπετίστας Ανδρέας Πολυζωγόπουλος, προσκαλεί τον Ολλανδό πιανίστα Diederik Wissels και την Πορτογαλίδα ερμηνεύτρια Ana Rocha για μια ξεχωριστή συνάντηση στη σκηνή του Half Note Jazz Club.
Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί συνεχίζει να... πυροβολεί ασταμάτητα προς τα αντίπαλα δίχτυα, έφτασε τα 80 γκολ με τον Ολυμπιακό και ανεβαίνει σε όλες τις ιστορικές λίστες των «ερυθρόλευκων».
Η Μπάγερν έμεινε με 9 παίκτες στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Λεβερκούζεν (1-1), ο Χένες μίλησε για τη χειρότερη διαιτησία της Bundesliga ενώ ο Ντίνγκερτ δήλωσε ότι κακώς απέβαλε τον Λουίς Ντίαζ
Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν είχε κανένα πρόβλημα απέναντι στην Έλτσε, τη νίκησε εύκολα 4-1 και μείωσε στον ένα βαθμό τη διαφορά της από τη Μπαρτσελόνα που την Κυριακή υποδέχεται τη Σεβίλλη. Γκολ από τα 70 μέτρα πέτυχε ο Αρντά Γκιουλέρ!