Εισβολή Ρουβίκωνα στο Βρετανικό Συμβούλιο
Μέλη της ομάδας πέταξαν φέιγ βολάν στη είσοδο του κτιρίου
Μέλη της αντιεξουσιαστικής ομάδας «Ρουβίκωνας» έκαναν παρέμβαση το πρωί στο Βρετανικό Συμβούλιο, στην πλατεία Κολωνακίου.
Σύμφωνα με την αστυνομία, περίπου 20 άτομα πέταξαν φέιγ βολάν στην είσοδο του κτιρίου και, αφού φώναξαν συνθήματα κατά των πολεμικών επεμβάσεων στη Συρία, έφυγαν.
Αργότερα, σε ανάρτησή του σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου ο «Ρουβίκωνας» σημείωνε, μεταξύ άλλων, ότι «δεν υπάρχουν αθώοι από όσες ξένες δυνάμεις εμπλέκονται στη Συρία».
- Λέκκας: Οι σφοδρές βροχές έφεραν διαρκείς κατολισθήσεις – Γιατί το πρόβλημα με τη λειψυδρία παραμένει
- Σοκαριστικό βίντεο στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες: Αθλήτρια παραλίγο να χάσει το μάτι της από λεπίδα πατινιού αντιπάλου (vid)
- Άρθρο 86: Μπορούν να εξεταστούν τα πεπραγμένα της κυβέρνησης Μητσοτάκη και μετά τις εκλογές;
- «Είναι πολύ χοντρός για ένα κουλούρι ακόμα» – Η Έιμι Γουάινχαουζ για τον φωτογράφο που απαθανάτισε το θρίαμβο της
- Χωρισμός: Ποιος θα κρατήσει τον σκύλο;
- Αμνηστία σε εκατοντάδες πολιτικούς κρατούμενους στη Βενεζουέλα
- Ο Μπαρτζώκας αποφασίζει για την 12άδα: Τι ισχύει με Μιλουτίνοφ και Τζόουνς
- Τα νέα «όπλα» της ΑΑΔΕ για εικονικές εταιρείες και «αχυρανθρώπους»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 21.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/pexels-juliano-ferreira-102048601-9466837-315x220.jpg)






































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442