Οι Χρήστος Σερέλης του Λαυρίου, Βαγγέλης Ζιάγκος του Πανιωνίου αλλά και ο πολύπειρος Νίκος Λινάρδος, κάνουν ως ειδικοί την τακτική ανάλυση των Παναθηναϊκός-Ρεάλ Μαδρίτης και Ολυμπιακός-Ζαλγκίρις
Μετά τις 30 αγωνιστικές της κανονικής διάρκειας της Ευρωλίγκας, από σήμερα, οι οχτώ κορυφαίες ομάδες ρίχνονται στη μάχη των πλέι οφ. Ανάμεσα σε αυτές; Και οι δικές μας δύο, με τον Παναθηναϊκό απόψε να φιλοξενεί τη Ρεάλ Μαδρίτης στο ΟΑΚΑ στο Game 1 της σειράς, ενώ την Τετάρτη ο Ολυμπιακός παίζει με την Ζαλγκίρις στο ΣΕΦ με σκοπό να απαντήσει στην ήττα της τελευταίας αγωνιστικής της regular season.
Και οι δύο αντίπαλοι των ελληνικών ομάδων έχουν πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Το να γράψουμε εμείς από μόνοι μας ποια είναι αυτά, θα ήταν κάτι πολύ απλό. Προτιμήσαμε λοιπόν να μιλήσουμε με τους… ειδικούς και να αφήσουμε αυτούς για να αναλύσουν τις μάχες του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας.
Δείτε πώς δια,μορφώθηκαν τα ζευγάρια στους «4» του Champions League, μετά τις προκρίσεις των Άρσεναλ και Μπάγερν Μονάχου, με τις οποίες ολοκληρώθηκε η φάση των προημιτελικών.
Χειρότερα δεν γινόταν για την Άρσεναλ που κινδύνεψε από την Σπόρτινγκ, η οποία είχε και δοκάρι στο 43’, καθώς οι γηπεδούχοι κάθισαν στο 1-0 του πρώτου αγώνα. Δοκάρι είχε και η Άρσεναλ στο 84’.