Το ενδεχόμενο ελάφρυνσης του ελληνικού χρέους στο Washington Group
Σύμφωνα με αξιωματούχο του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών: ο Ολαφ Σολτς θα συζητήσει ενδεχόμενη ελάφρυνση του ελληνικού χρέους
«Ο σοσιαλδημοκράτης Γερμανός υπουργός Οικονομικών Ολαφ Σολτς, θα συζητήσει για ενδεχόμενη ελάφρυνση του χρέους για την Ελλάδα σε συνάντηση κατά τη διάρκεια της ετήσιας συνόδου του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ) στην Ουάσιγκτον, σύμφωνα με Γερμανούς κυβερνητικούς αξιωματούχους.
Την Παρασκευή και ειδικότερα στο λεγόμενο “Washington Group” πρόκειται να συζητηθεί το ζήτημα του τι θα γίνει με την Ελλάδα.
«Πρόκειται για ένα θέμα που ενδιαφέρει πολλούς από εμάς», δήλωσε ανώτερος υπάλληλος του υπουργείου Οικονομικών στο Βερολίνο.
Ωστόσο, δεν έδωσε λεπτομέρειες σχετικά με το πιθανό περιεχόμενο διαπραγμάτευσης όπως αναφέρει η ελβετική ιστοσελίδα www.finanzen.ch, επικαλούμενη πληροφορίες του Dow Jones Newswires.
- Η πλατφόρμα του θανάτου: Το σκοτεινό μυστικό κάτω από τον μεγαλοπρεπή σιδηροδρομικό σταθμό του Μιλάνου
- Καταπέλτης ο Ευ. Βενιζέλος: Το μεγάλο «λάθος» με την αρχειοθέτηση των υποκλοπών
- LIVE: ΑΕΚ – Ρίτας Βίλνιους
- Ημέρα της Νίκης: Ο Τομ Χανκς επιστρέφει στο μέτωπο του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου – Το μήνυμα του
- Φτώχεια και κλιματική κρίση: Ο θανατηφόρος συνδυασμός στην Ευρώπη
- ΑΕΚ: Η 12άδα που επέλεξε ο Σάκοτα για τον τελικό του BCL με τη Ρίτας
- Κατάμεστο το ΟΑΚΑ για τους Metallica: Μια εκρηκτική βραδιά στην Αθήνα με το απόλυτο metal παραλήρημα
- Οι Metallica στην playlist του τρόμου: Aπό τα δωμάτια βασανιστηρίων στις υπηρεσίες του Χέγκσεθ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 09.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/evgeni-tcherkasski-PcovpDybx9g-unsplash-1-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442