Ο Προμηθέας ξεπέρασε το εμπόδιο του μαχητικού Κοροίβου στην Πάτρα, 75-70 και «έπιασε» ξανά τον ΠΑΟΚ στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα, μετά από 23 αγωνιστικές. Η ομάδα της Αμαλιάδας που μείωσε στους 3 πόντους στα 11» πριν τη λήξη παρέμεινε στη ζώνη του υποβιβασμού.
Από 13 πόντους πέτυχαν οι Σαλούστρος και Μιλόσεβιτς για τους νικητές, ενώ ο Κουίντον Ντικόζεϊ έκανε μεγάλη εμφάνιση με 22 πόντους για τον Κόροιβο.
Ο Προμηθέας ήταν ανώτερος στην πρώτη περίοδο και με πόντους του Λίποβι προηγήθηκαν με 14-5. Ο Χολ πήρε τη σκυτάλη για το 22-11, με τον Κεμπ να μειώνει σε 22-13 στο φινάλε της 1ης περιόδου. Οι δύο προπονητές επέλεξαν να παίξουν φουλ επίθεση, με τον Κουίντον Ντεκόζεϊ να προσφέρει θεαματικά καρφώματα για τους φιλοξενούμενους, 27-22. Στο ντεμπούτο του με τη φανέλα του Προμηθέα, ο Κέισι Πράδερ πρόσφερε λύσεις για το 32-22, αλλά μέχρι το ημίχρονο η ομάδα της Ηλείας είχε πλησιάσει, χάρη στον Σακίλ Χάινς, 39-32.
«Μάχη σώμα με σώμα» έγινε στην 3η περίοδο, όταν ο Κόροιβος μείωσε ακόμη και στον πόντο, 39-38. Όμως, με τους Γκίκα, Χολ και εν συνεχεία τον Σαλούστρο, οι Αχαιοί προσπέρασαν με +12, 55-43. Ο Καλαμπάκος είδε τον Κάρσον να φωνάζει παρών για το 58-48 στο τέλος της τρίτης περιόδου. Αν και η ομάδα της Πάτρας βρισκόταν το +10, 62-48 στο 32ο λεπτό, οι παίκτες του Γιατρά «ροκάνισαν» τη διαφορά.
Ο Πόσλεϊ με τρίποντο μείωσε σε 63-60, ενώ 11 δεύτερα πριν το τέλος ο Κόροιβος απείλησε ξανά, με νέο τρίποντο του Πόσλεϊ, 73-70. Ο Ντικόζεϊ, όμως υπέπεσε σε φάουλ στον Λίποβι, αυτός ευστόχησε και στις 2 βολές, με τον Νεκόζεϊ να αστοχεί σε τρίποντο της απελισίας στο τέλος.
Η Ροσάριο Σεντράλ νίκησε 2-1 τη Ρασίνγκ για τη 2η αγωνιστική στο πρωτάθλημα Αργεντινής και ο Άνχελ Ντι Μαρία θυμήθηκε τις μέρες δόξας του στην Ευρώπη πετυχαίνοντας ένα καταπληκτικό γκολ.
Ο Λούκα Ντόντσιτς -δυστυχώς για τους Γουίζαρντς- έπαιξε κανονικά παρά τον μικροτραυματισμό της Τετάρτης και με μια ιστορική εμφάνιση οδήγησε τους Λέικερς σε μια εντυπωσιακή νίκη με 142-111 – Όλα τα αποτελέσματα του Σαββάτου στο NBA.