Σάββατο 06 Δεκεμβρίου 2025
weather-icon 21o
Μακρόν και Μέρκελ θα συναντηθούν στο Βερολίνο στις 19 Απριλίου

Μακρόν και Μέρκελ θα συναντηθούν στο Βερολίνο στις 19 Απριλίου

Στη διάρκεια της συνάντησης θα συζητηθούν επίσης θέματα εμπορίου και η μεταρρύθμιση της ευρωζώνης

Ο Εμανουέλ Μακρόν θα επισκεφθεί στις 19 Απριλίου το Βερολίνο προκειμένου να συναντήσει τη Γερμανίδα καγκελάριο Άγγελα Μέρκελ για μια συνάντηση εργασίας τεσσάρων ωρών για τα μεγάλα ευρωπαϊκά θέματα, ανακοίνωσε το Μέγαρο των Ηλυσίων.

Στη διάρκεια της συνάντησης θα συζητηθούν επίσης θέματα εμπορίου και η μεταρρύθμιση της ευρωζώνης, διευκρίνισε η γαλλική προεδρία.

Νωρίτερα Γερμανός κυβερνητικός εκπρόσωπος ανακοίνωσε ότι ο Γάλλος πρόεδρος θα συναντηθεί με τη Γερμανίδα καγκελάριο στο Βερολίνο την ερχόμενη Πέμπτη για συζητήσεις επί ευρέως φάσματος θεμάτων.

Η Μέρκελ μίλησε με τον Μακρόν χθες για την επίθεση με δηλητηριώδες αέριο που φέρεται να πραγματοποιήθηκε στη Συρία και αργότερα είπε στους δημοσιογράφους πως η Γερμανία δεν θα συμμετάσχει σε στρατιωτικά πλήγματα εναντίον της Συρίας.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 06 Δεκεμβρίου 2025
Απόρρητο