Αδιάφορο για τον Αδωνι να τον παρακολουθεί το Κράτος με το Predator, αλλά όχι και να τον βιντεοσκοπούν στη Βουλή όταν τρώει κρακεράκια. Ε, ναι αυτό σηκώνει καταγγελία για παραβίαση προσωπικών δεδομένων!
Σας δίνουμε λίγο χρόνο να ενθουσιαστείτε μόνο και μόνο από τον τίτλο…
Εντάξει; Προχωράμε.
Ο Σάσα Μπάρον Κοέν, που έγινε ευρύτερα γνωστός για τους ρόλους του στο Dicatator και το Borat, πήρε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη νέα κατασκοπική δραματική σειρά που ετοιμάζει το Netflix.
Όπως αποκάλυψε το Variety, η σειρά θα τιτλοφορείται «The Spy» και θα αποτελείται από έξι επεισόδια. Θα εξιστορεί τη ζωή του Ισραηλινού κατασκόπου Έλι Κόεν, ο οποίος διείσδυσε στην υψηλή κοινωνία της Συρίας τη δεκαετία του ’60.
Ο Γκίντεον Ραφ, δημιουργός της σειράς «Prisoners of War», στην οποία βασίστηκε το «Homeland», έχει αναλάβει να σκηνοθετήσει τη σειρά.
Λίγα πράγματα έχουν γίνει γνωστά μέχρι σήμερα. Δεν γνωρίζουμε ούτε το υπόλοιπο καστ, ούτε την ημερομηνία, ούτε καν τη χρονολογία της πρεμιέρας της.