Πρόωρο τέλος είχε η σεζόν για τον Μανώλη Σιώπη. Ο παίκτης του Πανιωνίου θα μείνει στα «πιτς» γι’ αρκετό χρονικό διάστημα μιας και υπέστη θλάση στον προσαγωγό.
Πιο συγκεκριμένα, ο 24χρονος χαφ τις τελευταίες ημέρες ταλαιπωρείται από μία θλάση 30 χιλιοστών στον δεξιό προσαγωγό, κάτι που σημαίνει ότι ο τεχνικός του συλλόγου, Μιχάλης Γρηγορίου, θα πρέπει να κάνει τα πλάνα του χωρίς εκείνον για τις επόμενες αγωνιστικές στη Super League.
Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό δημιουργείται μία μεγάλη «τρύπα» στο χώρο του κέντρου της ομάδας της Νέας Σμύρνης με τον Γρηγορίου να πρέπει να βρει άμεσα μια λύση, προκειμένου η ομάδα να τελειώσει το πρωτάθλημα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, παρά την απουσία του Σιώπη, ο οποίος συνέβαλε τα μέγιστα όσο καιρό αγωνιζόταν με τους Κυανέρυθρους.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η ΚΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε σχετική ανακοίνωση γνωστοποιώντας ότι θα κάνει προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ για την ποινή στον Ταϊρίκ Τζόουνς. – Τι αναφέρει για Super Cup και Παναθηναϊκό.
Ο Ντίνος Μαυροπάνος πρόκειται να αποχωρήσει από την Γουέστ Χαμ στο τέλος της σεζόν και σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα ήδη φιγουράρει στη λίστα ομάδων της Αγγλίας και της Γερμανίας.
LIVE: Παναθηναϊκός – Αναντολού Εφές. Παρακολουθήστε live στις 21:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Αναντολού Εφές για την 38η αγωνιστική της Euroleague. Τηλεοπτικά από το Novasports Prime.