Η αγωνιστική δράση του Champions League συνεχίζεται τη Τετάρτη (4/4) με τον αγγλικό εμφύλιο, Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Σίτι και το Μπαρτσελόνα – Ρόμα στο «Καμπ Νου».
Συνοπτικά το πρόγραμμα των πρώτων αγώνων της προημιτελικής φάσης του Champions League:
Οι επαναληπτικοί θα διεξαχθούν 10 και 11 Απριλίου. Η κλήρωση για τα ημιτελικά είναι προγραμματισμένη στις 13 Απριλίου και οι αγώνες 24/25.4 και 1/2.5, ενώ ο τελικός θα διεξαχθεί στις 26 Μαΐου στο Κίεβο.
Υποψήφιο για 8 Όσκαρ είναι το ρομαντικό δράμα της Κλόι Ζάο, με τίτλο Άμνετ που κλέβει τις εντυπώσεις στις σκοτεινές αίθουσες. Αυτές είναι οι νέες ταινίες της εβδομάδας.
«Ο Θρύλος έρχεται για να αποδείξει γιατί είναι legenda. Ο Άγιαξ; Για να ζωντανέψει το όνειρο. Ποιος θα φύγει νικητής;», το όμορφο αφιέρωμα των οπαδών του Άγιαξ για τον Ολυμπιακό.
Κόντρα στον Λεβαδειακό ο Λορέν Μορόν έφτασε τον Λιούμπισα Μιλόγεβιτς στην κορυφή των ξένων σκόρερ του Άρη (48 γκολ) και την επόμενη φορά που θα σκοράρει ο Ισπανός θα μείνει μόνος πρώτος.