Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί «εβδομάδα των Παθών» (και) για τον Παναθηναϊκό αυτή που άρχισε σήμερα. Το χρονικό περιθώριο που είχε το τριφύλλι για την κατάθεση του φακέλου αδειοδότησης έχει εκπνεύσει και υπάρχουν πια, δύο σενάρια με τα οποία ο Παναθηναϊκός αποφεύγει την πιο μαύρη σελίδα της ιστορίας του, τον υποβιβασμό.
Σε πρώτη φάση, οι πράσινοι θέλουν παράταση 15 ημερών από τη Σούπερ Λιγκ και την ΕΠΟ προκειμένου να καταθέσουν τον φάκελο, με την ελπίδα ότι θα προλάβουν να εξομαλύνουν την κατάστασή τους μέσα στις δύο αυτές εβδομάδες.
Σε δεύτερη φάση, η Μεγάλη Τετάρτη θα είναι καθοριστική, διότι πιθανώς τότε θα γίνει το ΔΣ της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος. Εκεί θα τεθεί εκ νέου το ζήτημα της αλλαγής της ποινής υποβιβασμού για όσους συλλόγους δεν εξασφάλισαν αδειοδότηση, από άλλες τιμωρίες.
Η ΕΠΟ έχει καταθέσει αίτημα στην UEFA για παράταση 15 ημερών στην προθεσμία για τη συμπλήρωση των φακέλων, όμως επειδή χθες ήταν το Πάσχα των Καθολικών, η απάντηση της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας δεν αναμένεται πριν τη Μεγάλη Τρίτη.
Τέλος, παράλληλα με όλα αυτά, υπάρχει και το θέμα της ποινής της FIFA για την απαγόρευση μεταγραφών, το οποίο είναι ζήτημα ημερών να ανακοινωθεί, ενώ στον Παναθηναϊκό, αναμένουν και την απόφαση της υπόθεσης του Γενς Βέμερ για την διαφαινόμενη αφαίρεση τριών βαθμών.
Τα συστατικά του χυμού παντζαριού υποστηρίζουν την καρδιά και την κυκλοφορία του αίματος, ενώ παράλληλα συμβάλλουν στη φυσική ρύθμιση της αρτηριακής πίεσης.
Η έρευνα της εισαγγελίας αποκαλύπτει παράνομο στοιχηματισμό ακόμη και σε αριθμό φάουλ - Ο αρχηγός της Φενέρ εμπλέκεται κι αυτός σε στοιχήματα εκατομμυρίων
Έξαλλος ο Αταμάν με τον Μονέκε για την κριτική του τελευταίου στον Σορτς – «Δες τη δική σου ομάδα, που χάνει ματς και αλλάζει προπονητές», είπε μεταξύ άλλων ο τεχνικός του Παναθηναϊκού