Ενας αξιοθρήνητος αναγκαστικός ανασχηματισμός οδήγησε αναγκαστικά σε αξιοθρήνητα αποτελέσματα. Λογικό. Το αντίθετο θα αποτελούσε έκπληξη. Αποτέλεσμα; Ο Πρωθυπουργός έκαψε άλλο ένα χαρτί και δεν του έχουν μείνει πολλά. Η «σκανδαλολογία» έχει πολύ περιορισμένα αποτελέσματα. Μπορεί να ξυπνάει ίσως αισθήματα θυμού και απαξίας στους πολίτες αλλά χωρίς κάτι πιο χειροπιαστό από τρεις αναξιόπιστους κουκουλοφόρους μάρτυρες δεν φαίνεται να αποδίδει πολιτικά. Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο «Βήμα»
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας