Εξιτήριο έλαβε ο προπονητής του Ολυμπιακού Οσκαρ Γκαρσία
Εξιτήριο έλαβε το πρωί της Δευτέρας ο προπονητής του Ολυμπιακού Οσκαρ Γκαρσία που διανυκτέρευσε στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο Θεσσαλονίκης.
Εξιτήριο έλαβε το πρωί της Δευτέρας ο προπονητής του Ολυμπιακού Οσκαρ Γκαρσία που διανυκτέρευσε στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Διαβαλκανικού, ο Γκαρσία είχε ένα οίδημα στο άνω χείλος. Η ανακοίνωση του Ιατρικού Κέντρου έχει ως εξής:
«Ο προπονητής του Ολυμπιακού υπέστη ένα οίδημα στο άνω χείλος αριστερά με επιφανειακό θλαστικό τραύμα του σύστοιχου βλεννογόνου.
Εκτός αυτού, έχει και μία ευαισθησία στην αριστερή κροταφογναθική άρθρωση, αυχεναλγία, ζάλη, ναυτία και χρίστηκε 24ωρης παρακολούθησης».
in.gr
- ΣΥΡΙΖΑ: Τα μπλόκα έχουν ονοματεπώνυμο, «Κυριάκος Μητσοτάκης» – Δεν είναι επιλογή αλλά κραυγή επιβίωσης
- Συγκεντρώσεις σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και άλλες πόλεις κατά της στρατιωτικής επέμβασης των ΗΠΑ στη Βενεζουέλα
- Live streaming: Ολυμπιακός – Πρωτέας Βούλας
- Βενεζουέλα: Όλα όσα ξέρουμε για την αμερικανική επίθεση και τη σύλληψη Μαδούρο
- Άννα Βίσση: Κυκλοφόρησε το live album της από το Παναθηναϊκό Στάδιο – Το ορόσημο, τα ρεκόρ, και ένα σαρωτικό 2025
- Μαγνησία: Στο νοσοκομείο 67χρονη μετά τη φωτιά που ξέσπασε στο σπίτι της
- Ο ΣΥΡΙΖΑ καταδικάζει την επίθεση των ΗΠΑ στη Βενεζουέλα – «Το διεθνές δίκαιο δεν συνάδει με καουμπόικες λογικές»
- LIVE: Άστον Βίλα – Νότιγχαμ Φόρεστ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 03.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/tim-marshall-oMI4Xs46ar4-unsplash-315x220.jpg)






































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442