Υπόμνημα προς την Αντιπροεδρία της κυβέρνησης έστειλαν σήμερα οι εργαζόμενοι του MEGA, προκειμένου να ενημερώσουν για τη μη καταβολή των δεδουλευμένων τους.
Υπόμνημα προς την Αντιπροεδρία της κυβέρνησης υπέβαλε η επιτροπή εργαζομένων του Mega, προκειμένου να ενημερωθεί για την οικονομική κατάσταση της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ Α.Ε., σε συνέχεια της προηγούμενης συνάντησης που είχαν οι δύο πλευρές στις 15 Φεβρουαρίου.
Στο σχετικό κείμενο το οποίο συντάχθηκε περιλαμβάνονται τα οικονομικά στοιχεία της εταιρείας και αναλυτικά στοιχεία για τις απαιτήσεις του δανείου και των οφειλομένων στους εργαζόμενους, καθώς και το ιστορικό της δέσμευσης των λογαριασμών του σταθμού από τις τράπεζες, από τις 11 Μαρτίου 2016.
Όπως σημειώνουν οι εργαζόμενοι στο υπόμνημά τους, ο τηλεοπτικός σταθμός MEGA, συγκριτικά με τους λοιπούς τηλεοπτικούς σταθμούς βρίσκεται σε πλεονεκτική θέση όσον αφορά στις υποχρεώσεις και τα περιουσιακά του στοιχεία (απαιτήσεις, ταινιοθήκη, έγγειος ιδιοκτησία).
Μετά τη θερμή ανταπόκριση του κοινού από την πρώτη παρουσίαση στο Θέατρο Γκλόρια την άνοιξη του 2024, η παράσταση «Αλιγάτορες» επέστρεψε πιο επίκαιρη από ποτέ και μπαίνει στις τελευταίες παραστάσεις.
Το «Toxic» είναι μια παρτίδα σκάκι κεκλεισμένων των θυρών με μοναδικό στόχο την επιβίωση, μια κλειστοφοβική εμπειρία που ανατρέπει τα πάντα, μέχρι το τελευταίο λεπτό.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας