Προφυλακιστέος κρίθηκε, μετά την απολογία του, ο 29χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό δύο ανήλικων κοριτσιών.

Εις βάρος του ποινική δίωξη για τις αξιόποινες πράξεις του βιασμού κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, της ιδιαίτερα διακεκριμένης περίπτωσης ναρκωτικών από ενήλικο, που μεταχειρίζεται με οποιονδήποτε τρόπο ανήλικο πρόσωπο κατά την τέλεση της πράξης και της προσέλκυσης παιδιών για γενετήσιους λόγους.

Ο 29χρονος όπως είχε γίνει ήδη γνωστό υποστήριξε ότι δεν έκανε τίποτα χωρίς τη θέληση των κοριτσιών. «Ό,τι έγινε, έγινε με την συναίνεση των κοριτσιών» υποστήριξε ο ίδιος και συνέχισε: «Χωρίς τη θέλησή τους δεν έκανα απολύτως τίποτα. Είχαμε βγει μαζί και για καφέ»

Ο 29χρονος παραδέχθηκε ότι έκανε χρήση ναρκωτικών ουσιών αλλά όχι ότι βίασε τις δύο ανήλικες. Τα δύο κορίτσια, ηλικίας 15 και 16 ετών τα είχε γνωρίσει σε διαδικτυακή πλατφόρμα και είχε συναντηθεί μαζί τους κάποιες φορές τις οποίες έκαναν χρήση ναρκωτικών. «Για τα ναρκωτικά που βρέθηκαν εγώ δηλωμένος χρήστης, δεν νιώθω ότι παρανόμησα και για αυτό» ανέφερε ο ίδιος.

Ο κατηγορούμενος υποστήριξε ότι τα δύο κορίτσια επιθυμούσαν να συνευρεθούν μαζί του και τον πίεζαν. «Μπορώ να σας πω μάλιστα ότι μέσα στο σπίτι μου εκείνες με προσέγγιζαν ερωτικά και όχι εγώ. Εκείνες έκαναν πάντα το πρώτο βήμα» ανέφερε.

in.gr

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο