«Προκρίθηκε» από τον πρώτο αγώνα η ΑΕΚ, 4-0 τον Παναιτωλικό
Η ΑΕΚ μετέτρεψε σε τυπική υπόθεση τον αγώνα ρεβάνς με τον Παναιτωλικό για τη φάση των «16» στο Κύπελλο Ελλάδας, περνώντας επιβλητικά με 4-0 από το Αγρίνιο κι εξασφαλίζοντας ουσιαστικά από σήμερα την πρόκριση στα προημιτελικά.
Η ΑΕΚ μετέτρεψε σε τυπική υπόθεση τον αγώνα ρεβάνς με τον Παναιτωλικό για τη φάση των «16» στο Κύπελλο Ελλάδας, περνώντας επιβλητικά με 4-0 από το Αγρίνιο κι εξασφαλίζοντας ουσιαστικά από σήμερα την πρόκριση στα προημιτελικά. Η Ένωση άνοιξε το σκορ με πέναλτι του Χριστοδουλόπουλου στο 45΄, ο Μπακασέτας διπλασίασε στο 46΄ και το τελικό σκορ διαμόρφωσαν τα τέρματα των Γκάλο στο 65ο και Γιακουμάκη στο 87ο λεπτό.
Τεράστιο βήμα παραμονής στη Serie A έκανε η Φιορεντίνα μετά το 4-1 επί της Κρεμονέζε στο «Τζοβάνι Τζίνι». Οι «Βιόλα» ανέβηκαν στην 16η θέση αφήνοντας ζώνη του υποβιβασμού τη σημερινή τους αντίπαλο.
Ο Λούκα Βιλντόζα μίλησε στο «meridiansports» και μεταξύ άλλων χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό φαβορί για την κατάκτηση της Euroleague, ενώ στάθηκε στην σημασία της επιστροφής του Λεσόρ για τον Παναθηναϊκό.
Ο Κέντρικ Ναν ζήτησε και πήρε άδεια για να μεταβεί στις Ηνωμένες Πολιτείες για να παραβρεθεί στην κηδεία της γιαγιάς του. Στη διάθεση του Αταμάν για το παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας