Άντεξε με δέκα η Κέρκυρα, πήρε 1-1 στη Λαμία
Η Λαμία δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό πλεονέκτημα και να λυγίσει την αντίσταση της Κέρκυρας, με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να αναδειχθούν ισόπαλες 1-1, στο παιχνίδι με το οποίο άνοιξε η «αυλαία» της 11ης αγωνιστικής της Super League. Η Κέρκυρα είχε μείνει με εννέα παίκτες, καθώς στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου αποβλήθηκαν με δεύτερη κίτρινη κάρτα οι Σολεϊδη και Μπαλάφα, αλλά κατάφερε να κρατήσει το βαθμό της ισοπαλίας.
Η Λαμία δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό πλεονέκτημα και να λυγίσει την αντίσταση της Κέρκυρας, με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να αναδειχθούν ισόπαλες 1-1, στο παιχνίδι με το οποίο άνοιξε η «αυλαία» της 11ης αγωνιστικής της Super League.
Η Κέρκυρα είχε μείνει με εννέα παίκτες, καθώς στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου αποβλήθηκαν με δεύτερη κίτρινη κάρτα οι Σολεϊδη και Μπαλάφα, αλλά κατάφερε να κρατήσει το βαθμό της ισοπαλίας. Τα γκολ σημείωσαν οι Σολεϊδης (6′) και Πίτι (45’+ πεν.).
Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε το ματς για τους φιλοξενούμενους, καθώς μόλις στο 6ο λεπτό ο Παμλίδης έβαλε μπροστά στο σκορ την Κέρκυρα. Συγκεκριμένα ο Σοϊλέδης έκανε τη σέντρα από τα αριστερά με το δεξί και ο Παμλίδης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Στη συνέχεια η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ προσπάθησε ν’ αντιδράσει και στο 12′ είχε δοκάρι. Τότε ο Μπλάζιτς βρέθηκε μέσα στην περιοχή και λίγο αριστερά και υποδέχθηκε την μπάλα μετά από τη σέντρα του Βάντερσον, έκανε ωραίο πλασέ, αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατήρι και προσέκρουσε στο αριστερό δοκάρι του Γιαννακόπουλου.
Στη συνέχεια η Λαμία συνέχισε να πιέζει για την ισοφάριση και το πέτυχε στο τέλος του ημιχρόνου, καθώς κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Πίτι από τον Σολεϊδη, ο οποίο είδε την κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε. Ο Πίτι εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι και ισοφάρισε για τους γηπεδούχους, ενώ στις καθυστερήσεις η Κέρκυρα έμεινε με εννέα παίκτες, καθώς ο Μπαλάφας αντίκρισε κι αυτός τη δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Στην επανάληψη η Λαμία, έχοντας το αριθμητικό πελονέκτημα, ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων και πίεσε την αντίπαλη άμυνα, επιδιώκοντας τη νίκη. Πίεσε την άμυνα και έχασε σημαντικές ευκαιρίες για το γκολ, με τους παίκτες της Κέρκυρας να έχουν «οχυρωθεί» στα μετόπισθεν. Η Λαμία όσο περνούσε ο χρόνος ενέτεινε την πολιορκία, αλλά η άμυνα της Κέρκυρας κατάφερε ν’ αντέξει.
O διαιτητής της αναμέτρησης, Αλέξανδρος Κατσικογιάννης (Ηπείρου), έδειξε την κίτρινη κάρτα στους Παντελιάδη, Κουτρομάνο, Ασίγκμπα – Γιαννακόπουλο.
Λαμία (Μπάμπης Τεννές): Παπαδόπουλος, Κουτρομάνος, Ασίγκμπα, Αναστασιάδης (7′ Κουκόλης, 50′ Τσούκαλος), Παντελιάδης, Όμο, Μπλάζιτς, Βασιλαντωνόπουλος, Ακόστα (68′ Ντακόλ), Πίτι, Βάντερσον.
Κέρκυρα (Αλέκος Βοσνιάδης): Γιαννακόπουλος, Γκομέζ, Ντιόγκο (56′ Σπίνουλας), Γρομητσάρης, Σοϊλέδης, Σιόντης, Μπαλάφας, Ιωάννου, Επστάιν (75′ Νούνιεζ), Κόντος (46′ Αρτυματάς), Παμλίδης.
in.gr,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Στην εξέδρα εκτόξευσης ο υπερπύραυλος της NASA για τον ιστορικό γύρο της Σελήνης
- Φωτιά σε θάλαμο ανηλίκων στις φυλακές Κασσαβέτειας – Έρευνες για κρούσματα φυματίωσης
- Καραχάλιος: Η Καρυστιανού ετοιμάζει ένα υπερδεξιό μόρφωμα
- Η Μύκονος αποχαιρετά τον Βαλεντίνο – «Ένας άνθρωπος που αγάπησε το νησί»
- «Ο ΑΠΟΕΛ θέλει να κάνει δικό του τον Μαντσίνι από τον Παναθηναϊκό»
- Θεσσαλονίκη: Γυναίκα έπεσε από μπαλκόνι και τραυματίστηκε σοβαρά
- Με συνελεύσεις στα μπλόκα οι αγρότες αποφασίζουν τα επόμενα βήματα – «Απογοητευτική» η συνάντηση με Μητσοτάκη
- Η «Ιθάκη» ξυπνά τη «μνήμη χρυσόψαρου»: Στόχος της Καρυστιανού ο Τσίπρας – Χτυπά από… δεξιά (μόνο)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 20.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/danie-franco-wEuWV0Vz9uw-unsplash-315x220.jpg)










































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442