Λύγισε ο Μπουφόν στο αντίο του από την Εθνική [Βίντεο]
Την αποχώρησή του από την Εθνική Ιταλίας ανακοίνωσε ο κορυφαίος ιταλός τερματοφύλακας, Τζίτζι Μπουφόν, μετά τον αποκλεισμό της Εθνικής του από τα τελικά του Μουντιάλ.
Την αποχώρησή του από την Εθνική Ιταλίας ανακοίνωσε ο κορυφαίος ιταλός τερματοφύλακας, Τζίτζι Μπουφόν, μετά τον αποκλεισμό της Εθνικής του από τα τελικά του Μουντιάλ.
«Ήταν το τελευταίο παιχνίδι μου με την Εθνική. Λυπάμαι, είμαι στεναχωρημένος» δήλωσε ο Μπουφόν, ο οποίος λύγισε μπροστά στην κάμερα, μετά το παιχνίδι με την Σουηδία.
This legend did not deserve to go out like this. Truly pain!
Σίγουρα στον 40χρονο ιταλό άξιζε ένα διαφορετικό φινάλε, ωστόσο ο ίδιος αποχωρώντας άφησε μια αισιόδοξη νότα για τη διάδοχη κατάσταση: «Η Εθνική θα αναγεννηθεί. Είμαστε ιταλοί, πάντοτε ικανοί να προχωράμε παρακάτω. Αφήνω τη θέση στον σπουδαίο Τζίτζιο Ντοναρούμα και στον Ματία Περίν, που είναι ικανότατοι».
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Οι Σαν Αντόνιο Σπερς νίκησαν τους Σίξερς αλλά είδαν τον Βίκτορ Γουεμπανιάμα να αποχωρεί από το ματς τραυματίας, την ώρα που Νάγκετς νικούσαν τους Μπλέιζερς με μια ακόμη μυθική εμφάνιση του Νίκολα Γιόκιτς. - Τα αποτελέσματα της ημέρας στο NBA.
Σέντρα στους προημιτελικούς του Champions League το βράδυ της Μ. Τρίτης (7/4), με τις αναμετρήσεις Ρεάλ Μαδρίτης - Μπάγερν Μονάχου και Σπόρτινγκ Λισαβόνας - Άρσεναλ.