Χωρίς Μποτία και Φιγκέιρας κόντρα στον ΠΑΟΚ ο Ολυμπιακός
Χωρίς τους Φιγκέιρας και Μποτία θα υποδεχθεί ο Ολυμπιακός τον ΠΑΟΚ, την Κυριακή (20:30) στο στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης», στο μεγάλο ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής της Super League.
Χωρίς τους Φιγκέιρας και Μποτία θα υποδεχθεί ο Ολυμπιακός τον ΠΑΟΚ, την Κυριακή (20:30) στο στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης», στο μεγάλο ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής της Super League.
Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» δεν μπορεί να υπολογίζει στον Πορτογάλο ακραίος μπακ καθώς ταλαιπωρείται από ένα ελαφρύ διάστρεμμα στην ποδοκνημική. Ωστόσο, ο Τάκης Λεμονής αποφάσισε να ξεκουράσει τον Ισπανό κεντρικό αμυντικό, που πρόσφατα επέστρεψε από τον τραυματισμό του και επιβαρύνθηκε με το πολύ δύσκολο 90λεπτο κόντρα στην Μπαρτσελόνα για το Champions League.
Από την αποστολή απουσιάζουν επίσης οι τραυματίες Εμενίκε, Σεμπά και Μπεν. Στη διάθεση του Λεμονή βρίσκονται οι Ανδρούτσος, Καρσελά, Χουτεσιώτης, Σισέ, Τζούρτζεβιτς, Ελαμπντελαουί, Ένγκελς, Φορτούνης, Ζιλέ, Καπίνο, Ανσαριφάρντ, Κούτρης, Μάριν, Νικολάου, Οτζίτζα, Πάρντο, Προτό, Ρομαό, Βούκοβιτς, Ζντιέλαρ.
in.gr
- Υγρός Στίβος: Άρση αποκλεισμού σε Ρωσία και Λευκορωσία
- Ο θόρυβος που περιμένει ο Αρνε Σλοτ στη ρεβάνς με την Παρί
- Γιουνάιτεντ – Λιντς 1-2: Ήττα – σοκ για τη Μάντσεστερ από τα «παγώνια»
- Φιορεντίνα – Λάτσιο 1-0: Βήμα παραμονής με Γκόσενς
- Μίλαν: Ο ανεπιθύμητος Λεάο μπορεί να φέρει πάνω 80 εκατ. ευρώ
- Άρης: Με Γαλανόπουλο η προπόνηση
- Το θέατρο του παραλόγου με τους πίνακες διαιτητών της Super League
- Σύνθημα ανατροπής από τον Γιαμάλ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/liana-young-r7LB1pnVH0A-unsplash-315x220.jpg)












































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442