Με απουσίες πάει στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
Με 21 παίκτες στην αποστολή αναχωρεί τη Δευτέρα για το Βελιγράδι η αποστολή του Ολυμπιακού, εν όψει του πρώτου αγώνα με την Παρτιζάν για τον Γ΄ προκριματικό γύρο του Champions League, που θα γίνει την Τρίτη. Ο Μπέσνικ Χάσι, που θα καθήσει για πρώτη φορά σε επίσημο ματς στον «ερυθρόλευκο» πάγκο, δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Μποτία, Ανδρούτσο και Ελαμπντελαουί, που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού. Το ίδιο ισχύει και για τον Ταχτσίδη, που έτσι κι αλλιώς δεν έχει δηλωθεί στη λίστα για τα δύο ματς με τους πρωταθλητές Σερβίας, όπως και οι Ελιουνούσι, Μανθάτης, Μάρτινς, Σκαφίδας και φυσικά ο νεοαποκτηθείς Μίλιτς.
Με 21 παίκτες στην αποστολή αναχωρεί τη Δευτέρα για το Βελιγράδι η αποστολή του Ολυμπιακού, εν όψει του πρώτου αγώνα με την Παρτιζάν για τον Γ΄ προκριματικό γύρο του Champions League, που θα γίνει την Τρίτη.
Ο Μπέσνικ Χάσι, που θα καθήσει για πρώτη φορά σε επίσημο ματς στον «ερυθρόλευκο» πάγκο, δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Μποτία, Ανδρούτσο και Ελαμπντελαουί, που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού.
Το ίδιο ισχύει και για τον Ταχτσίδη, που έτσι κι αλλιώς δεν έχει δηλωθεί στη λίστα για τα δύο ματς με τους πρωταθλητές Σερβίας, όπως και οι Ελιουνούσι, Μανθάτης, Μάρτινς, Σκαφίδας και φυσικά ο νεοαποκτηθείς Μίλιτς.
Με δεδομένες αυτές τις απουσίες, η αποστολή του Ολυμπιακού καταρτίστηκε ως εξής: Ανσαριφάρντ, Μπεν, Καρσελά, Χουτεσιώτης, Σισέ, Εμενίκε, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Γιαννιώτης, Καπίνο, Κούτρης, Μάριν, Νικολάου, Οφόε, Πάρντο, Ρέτσος, Ρομαό, Σεμπά, Σιώπης, Βούκοβιτς, Ζντιέλαρ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Το «πράσινο» περιτύλιγμα των BAFTA: Το αόρατο αποτύπωμα της λάμψης των βραβείων στο περιβάλλον
- Single και ευτυχία: Δεν είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας
- Οι φίλοι του Έρικ Ντέιν δημιουργούν μια καμπάνια GoFundMe μετά το θάνατό του για να «υποστηρίξουν τις κόρες του»
- Ένα Σάββατο πρωί στην Καισαριανή – Εκεί που περπάτησαν και εκτελέστηκαν οι 200
- Η Κίνα στο έτος του Πύρινου Αλόγου – Μεταξύ εορταστικής ατμόσφαιρας και οικονομικής ανασφάλειας
- Brain drain: Εισιτήριο στο εξωτερικό με άγνωστο τον χρόνο επιστροφής – Τι κάνει τους νέους στην Ελλάδα να «φεύγουν»
- Ταμείο Ανάκαμψης: Στο φουλ οι μηχανές για 177 ορόσημα
- Το χάσμα Μητσοτάκη – Δένδια και η ανοιχτή πια συζήτηση στη ΝΔ για κόμμα που είναι πλέον πιο μικρό από την παράταξη
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




![Δόθηκε στην πυρά ο καρνάβαλος: Φαντασμαγορικά σκηνικά στην Πάτρα [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/karnavali_patra_2026_lixi-1200x700-146x85.jpg)

![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 23.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/franz-nawrath-0vk_5JmDDZw-unsplash-315x220.jpg)

































































![Δόθηκε στην πυρά ο καρνάβαλος: Φαντασμαγορικά σκηνικά στην Πάτρα [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/karnavali_patra_2026_lixi-1200x700-315x220.jpg)












Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442