O Βασιλειάδης τα «είπε» με UEFA για τη βία στα ελληνικά γήπεδα
Ευρεία σύσκεψη με θέμα την ασφάλεια και τα μέτρα που απαιτούνται για την πάταξη της γηπεδικής βίας εν όψει της νέας αγωνιστικής σεζόν σε όλα τα σπορ, πραγματοποιείται στο Υπουργείο Αθλητισμού, παρουσία του υφυπουργού, Γιώργου Βασιλειάδη, αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ., του αθλητικού εισαγγελέα Αθηνών, αλλά και ειδικών αξιωματούχων της UEFA.
Ευρεία σύσκεψη με θέμα την ασφάλεια και τα μέτρα που απαιτούνται για την πάταξη της γηπεδικής βίας εν όψει της νέας αγωνιστικής σεζόν σε όλα τα σπορ, πραγματοποιείται στο Υπουργείο Αθλητισμού, παρουσία του υφυπουργού, Γιώργου Βασιλειάδη, αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ., του αθλητικού εισαγγελέα Αθηνών, αλλά και ειδικών αξιωματούχων της UEFA.
Ουσιαστικά, ο Υπουργός ζήτησε τη συνδρομή και την τεχνογνωσία της Ευρωπαϊκής συνομοσπονδίας σε θέματα αντιμετώπισης της βίας με στόχο τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών στον τομέα της ασφαλείας στα ελληνικά γήπεδα.
Από τις πρώτες συζητήσεις που πραγματοποιήθηκαν διαπιστώθηκε πως υπάρχει βούληση για να δοθεί μια και καλή η λύση στα κρούσματα επεισοδίων που συχνά δημιουργούνται στον ελληνικό αθλητισμό.
Στο μίτινγκ αυτό ουσιαστικά η UEFA δίνει τις κατευθύνσεις πάνω στις οποίες θα πρέπει να βαδίζει η Πολιτεία ώστε να μη μείνουμε για μια ακόμη χρονιά στα… ευχολόγια και να υπάρξει επιτέλους ομαλή διεξαγωγή αγώνων απομακρύνοντας τους ταραξίες από τον αθλητισμό.
Ενδεικτικό της σημαντικότητας αυτής της σύσκεψης είναι πως η Πολιτεία δεν κάλεσε κανένα εγχώριο θεσμικό όργανο του ποδοσφαίρου ή άλλων αθλημάτων, αφήνοντας «σπόντες» για απουσία συμμάχων τα προηγούμενα χρόνια στο θέμα της εξάλειψης της βίας.
Σύντομα αναμένονται ανακοινώσεις για τις αποφάσεις που λήφθηκαν.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Ο ατζέντης του Μίλερ-ΜακΙντάιρ έρχεται στην Ελλάδα»
- Ο Λαπόρτα φέρνει αύξηση μπάτζετ και… μεταγραφές στην Μπαρτσελόνα: Πάει για διπλό… χτύπημα με Ράιτ και Τάις
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (17/3): Δράση με Ολυμπιακός-Φενέρμπαχτσε και Champions League
- O Ολυμπιακός κοντράρεται με τη Φενέρ στο ΣΕΦ – Με αρκετές απουσίες οι Ερυθρόλευκοι
- «Αυτά είναι τα μυστικά της επιτυχίας του Κομπανί στην Μπάγερν»
- Μπρέντφορντ – Γουλβς 2-2: Οι γηπεδούχοι έχασαν έδαφος για την Ευρώπη
- Κρεμονέζε – Φιορεντίνα 1-4: Επιβλητικοί στο ντέρμπι παραμονής οι «Βιόλα»
- Βιλντόζα: «Δεν βλέπω ομάδα που μπορεί να νικήσει τον Ολυμπιακό – Διαφορετικός Παναθηναϊκός με Λεσόρ»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 17.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/randy-kinne-P7nRBkxx_mg-unsplash-1-315x220.jpg)












































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442