Ερυθρόλευκος ξανά στα… 40 του ο Χριστοφιδέλης
Μια από τις πιο εμβληματικές φυσιογνωμίες της σύγχρονης εποχής του ελληνικού βόλεϊ, ο Κώστας Χριστοφιδέλης, θα φορέσει για τρίτη φορά στην καριέρα του τη φανέλα του Ολυμπιακού. Όπως ανακοινώθηκε από τον σύλλογο, ο 40χρονος διεθνής άσος, ο οποίος στο παρελθόν έχει κατακτήσει με την ομάδα εννιά πρωταθλήματα, εννιά κύπελλα και δύο ευρωπαϊκούς τίτλους και την τελευταία διετία έπαιξε στην Κηφισιά, θα αγωνιστεί αυτή τη σεζόν με τα «ερυθρόλευκα».
Μια από τις πιο εμβληματικές φυσιογνωμίες της σύγχρονης εποχής του ελληνικού βόλεϊ, ο Κώστας Χριστοφιδέλης, θα φορέσει για τρίτη φορά στην καριέρα του τη φανέλα του Ολυμπιακού.
Όπως ανακοινώθηκε από τον σύλλογο, ο 40χρονος διεθνής άσος, ο οποίος στο παρελθόν έχει κατακτήσει με την ομάδα εννιά πρωταθλήματα, εννιά κύπελλα και δύο ευρωπαϊκούς τίτλους και την τελευταία διετία έπαιξε στην Κηφισιά, θα αγωνιστεί αυτή τη σεζόν με τα «ερυθρόλευκα».
«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. – Τ.Α.Α. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Κώστα Χριστοφιδέλη. Ο διεθνής ακραίος, θα αγωνίζεται με την φανέλα του Ολυμπιακού για την επόμενη αγωνιστική σεζόν», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, ενώ ο ίδιος ο παίκτης δήλωσε:
«Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στον Ολυμπιακό. Μετά από την απώλεια τριών συνεχόμενων πρωταθλημάτων, ήρθε η ώρα να συνδράμουμε όλοι, κόσμος – διοίκηση – αγωνιστικό τμήμα, έτσι ώστε να ξαναδούμε τον Ολυμπιακό πρωταθλητή. Εύχομαι να πετύχουμε τους στόχους μας και να τελειώσω την καριέρα μου στην ομάδα της καρδιάς μου».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Μαλακάσα: Οδηγός χάνει τον έλεγχο και πέφτει πάνω στις προστατευτικές μπάρες και σε λεωφορείο
- Δολοφονία Καρυώτη: «Μου δώσανε φράγκα για να ομολογήσω» – Το ηχητικό που ανατρέπει την ομολογία στην υπόθεση
- Τσερνόμπιλ: Η προστατευτική κατασκευή δεν μπλοκάρει πλέον τη ραδιενέργεια οκτώ μήνες μετά το πλήγμα
- Κακοκαιρία Byron: Συναγερμός στη Λάρισα – Πλημμύρισαν τα πρώτα σπίτια από την υπερχείλιση του Ενιπέα
- Ο Μπόρζες αποθέωσε τον Ιωαννίδη μετά από το Μπενφίκα – Σπόρτινγκ
- Ποιοτική απασχόληση: Για την εργασιακή Ιθάκη… είναι μακρύς ο δρόμος
- Γιατί και πώς να παίξετε με τον σκύλο σας
- Πιο αγγλικό δεν έχει – Θα γράψουν οι Oasis το κομμάτι για την επόμενη ταινία του Τζέιμς Μποντ;
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 06.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/pexels-eser-tokas-54876734-25854069-315x220.jpg)
























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442