Πρόταση Παναθηναϊκού στον Μπεργκ μέχρι τη… σύνταξη
Η πιθανότητα αποχώρησης του Μάρκους Μπεργκ όχι μόνο δεν απασχολεί τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, αντίθετα, επιθυμία τους είναι ο Σουηδός στράικερ να κλείσει την καριέρα του στο «τριφύλλι». Η σκέψη αυτή, μάλιστα, δεν περνάει απλά από το μυαλό των διοικούντων, αλλά κατατέθηκε στον εκπρόσωπο του διεθνούς άσου, στο πλαίσιο της συνάντησης που είχε με τον Νίκο Λυμπερόπουλο το πρωί της Τετάρτης.
Η πιθανότητα αποχώρησης του Μάρκους Μπεργκ όχι μόνο δεν απασχολεί τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, αντίθετα, επιθυμία τους είναι ο Σουηδός στράικερ να κλείσει την καριέρα του στο «τριφύλλι».
Η σκέψη αυτή, μάλιστα, δεν περνάει απλά από το μυαλό των διοικούντων, αλλά κατατέθηκε στον εκπρόσωπο του διεθνούς άσου, στο πλαίσιο της συνάντησης που είχε με τον Νίκο Λυμπερόπουλο το πρωί της Τετάρτης.
Τα τελευταία 24ωρα έχει αναπτυχθεί ένα σενάριο πιθανής αποχώρησης του Μπεργκ από το «τριφύλλι», με αφορμή τις δηλώσεις του στο θέμα της ενίσχυσης της ομάδας από τη νέα περίοδο και για το πώς οραματίζεται εκείνος τον Παναθηναϊκό των επόμενων ετών.
Ήρθε και το ενδιαφέρον της Μάλαγα να «θολώσει» ακόμη περισσότερο το τοπίο, αλλά από την πρώτη στιγμή η αντίδραση της διοίκησης ήταν ξεκάθαρη και φρόντισε να ξεκαθαρίσει αμέσως την θέση της.
Με την ευκαιρία της παρουσίας του στην Ελλάδα, ο εκπρόσωπος του Μπεργκ συναντήθηκε χθες με τον τεχνικό διευθυντή των «πρασίνων», με αφορμή την καθυστέρηση που παρατηρήθηκε στην πληρωμή δόσεων του συμβολαίου του παίκτη.
Στη διάρκειά της ο Νίκος Λυμπερόπουλος μετέφερε στο μάνατζερ του Σουηδού στράικερ την επιθυμία της διοίκησης να παραμείνει ο παίκτης στο δυναμικό του Παναθηναϊκού έως τη τέλος της καριέρας του και πλέον, είναι ξεκάθαρο ότι η μοναδική πιθανότητα να φύγει ο Μπεργκ από τον Παναθηναϊκό είναι να βρεθεί ομάδα για να καλύψει το ποσό της ρήτρας που υπάρχει στο συμβόλαιό του (5.5 εκ. ευρώ) κι εφόσον το θελήσει και ο ίδιος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Φοινικούντα: «Μίλαγα με τον αδελφό μου & έμαθα από τα σάιτ ότι τον δολοφόνησαν» λέει ο αδερφός του επιστάτη
- Αναγκαιότητα και όχι πολυτέλεια για τις ΜμΕ η Τεχνητή Νοημοσύνη
- Ουκρανία: Λάρι Φινκ και Τζάρεντ Κούσνερ κυρίαρχοι στο παιχνίδι της ανοικοδόμησης
- Google: Απευθείας ηχητική μετάφραση στα ακουστικά ήχου με τη βοήθεια της AI
- Αποκαλύψεις από τον Ρούνεϊ: «Δέχτηκα θανατικές απειλές όταν πήγα από την Έβερτον στη Γιουνάιτεντ»
- Ζουγανέλη: «Ο νόμος ισχύει για όλους» – Η ανάρτηση μετά την αφαίρεση διπλώματος για αλκοόλ
- Lloyd’s List: Μαρινάκης και Αγγελικούση στην κορυφή – 17 Έλληνες στο top 100 της παγκόσμιας ναυτιλίας
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 13.12.2025]
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-111x85.jpg)




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 13.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/nathan-anderson-npruZYZgfA0-unsplash-315x220.jpg)
















































![Ιράν: Οι Φρουροί της Επανάστασης κατέσχεσαν δεξαμενόπλοιο με «λαθραίο ντίζελ» [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/Iran-tanker-1-315x220.jpg)



![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-315x220.jpg)




















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442