«Αστέρας Ραχούλας»: τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο
Για μία ακόμη Δευτέρα περιμένουμε τις εξελίξεις στα δύο χωριά που τα χωρίζει χρόνια άσβεστο μίσος, τη Ραχούλα και το Παραδείσι. Τι θα απογίνει με το έπαθλο και ποια ποδοσφαιρική ομάδα θα επικρατήσει; Τη Δευτέρα, 3 Απριλίου στο 19ο επεισόδιο της σειράς η Μαργαρίτα με το Μάνο συναντούν τον Άρη στο γήπεδο. Παράλληλα, η οργή […]
Για μία ακόμη Δευτέρα περιμένουμε τις εξελίξεις στα δύο χωριά που τα χωρίζει χρόνια άσβεστο μίσος, τη Ραχούλα και το Παραδείσι. Τι θα απογίνει με το έπαθλο και ποια ποδοσφαιρική ομάδα θα επικρατήσει;
Τη Δευτέρα, 3 Απριλίου στο 19ο επεισόδιο της σειράς η Μαργαρίτα με το Μάνο συναντούν τον Άρη στο γήπεδο. Παράλληλα, η οργή του Τσότρα για τη συμπεριφορά του Άρη έχει «χτυπήσει κόκκινο». Ο Ανέστης με τη Γιώτα μηχανορραφούν για την απόκτηση ολόκληρου του χάρτη, ενώ κάνει την εμφάνιση του ο Ανδρονίκου, ζητώντας περισσότερα χρήματα. Τα νέα φτάνουν στα αυτιά της Τούλας. Η επίθεση πριν τον αγώνα του Τσότρα στον Άρη δεν θα έχει καλή κατάληξη για τον ίδιο. Στο μεταξύ, ένα απρόσμενο γεγονός αναστατώνει την Μπιρμπίλω και την Βαγγελιώ, δίνοντας νέα τροπή στην ιστορία του χάρτη.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας