Τους 68 βαθμούς σε 28 αγώνες έφτασε η πρωτοπόρος της Primera Division,
Ρεάλ Μαδρίτης, επικρατώντας με 3-0, της Αλαβές, για την 29η αγωνιστική. Νωρίτερα, ανυπέρβλητο αποδείχθηκε το «εμπόδιο» της Χιχόν για τη Σεβίλη που έμειναν στο 0-0.
Τους 68 βαθμούς σε 28 αγώνες έφτασε η πρωτοπόρος της Primera Division, Ρεάλ Μαδρίτης, επικρατώντας με 3-0, της Αλαβές, για την 29η αγωνιστική. Στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου, το σκορ άνοιξε ο Μπενζεμά στο 31ο λεπτό, στο 85΄ ο Ίσκο διπλασίασε τα τέρματα της «βασίλισσας», ενώ ο Νάτσο Φερνάντεθ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα στο 88΄ για την ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν.
Η Ρεάλ παρέμεινε έτσι στο +5 από τη δεύτερη Μπαρτεσελόνα που στις 21:45 έχει εύκολη αποστολή στην έδρα της προτελευταίας Γρανάδας.
Νωρίτερα, ανυπέρβλητο αποδείχθηκε το «εμπόδιο» της Χιχόν για τη Σεβίλη. Μολονότι η Σπόρτινγκ βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού και η ομάδα του Χόρχε Σαμπάολι βρίσκεται στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας που δίνει το «εισιτήριο» για το νέο Τσάμπιονς Λιγκ, η Σεβίλη δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση των «ροχιμπλάνκος» στο «Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν», με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να αναδειχθούν ισόπαλες χωρίς τέρματα (0-0) στο πρώτο σημερινό παιχνίδι για την 29η αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος
Τα μέχρι τώρα αποτελέσματα και οι σκόρερ της 29ης αγωνιστικής:
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Μιλώντας στην εκπομπή «SUPER ΜΠΑΛΑ LIVE» του Mega, o Hλίας Σπάθας ανέλυσε τη φάση του ακυρωθέντος γκολ του Ολυμπιακού στο ντέρμπι με την ΑΕΚ και εξήγησε γιατί θα μπορούσε να είχε μετρήσει.